Fuego s-a lansat în lumea modei. Cum au ajuns femeile să-i poarte creațiile

 Dana Enache
.

Cu toții știm că Fuego este unul dintre cei mai iubiți soliști de la noi, dar iată că, recent, și-a extins activitatea în lumea artistică. Mai exact, artistul s-a lansat, indirect, în lumea modei, iar femeile îi poartă deja creațiile.

S-ar fi așteptat cineva ca Fuego să poată fi asociat cu… meseria de designer? Cu siguranță că și răspunsul lui ar fi fost nu, dacă cineva l-ar fi întrebat despre acest subiect. Ei bine, se pare că, atunci când ești artist, activitatea ta poate căpăta valențe neșteptate, cum este și cazul lui Fuego, de altfel! Pe lângă muzică, Fuego a început să-și dezvolte din ce în ce mai mult și pasiunea pentru pictură, în ultimii ani, tablourile lui bucurându-se de un real succes. Și iată că de aici și până la lumea modei a mai fost doar un pas. Picturile lui au devenit sursă de inspirație pentru eșarfe destinate femeilor care adoră acest accesoriu atât de elegant și fără vârstă. Astfel, fundația culturală Regal DArt a lansat o linie de eșerfe ce reproduc tablourile deja pictate de Paul Surugiu, o adevărată explozie de culoare și de emoție, acum mai aproape de cele care îl admiră pe faimosul artist. Confecționate din mătase italienească și cu dimensiuni generoase, sunt extrem de versatile și pot fi purtate indiferent de vârstă.

Fuego a lansat o linie de eșarfe, după picturile sale

Fuego a lansat o linie de eșarfe, după picturile sale

Expoziție în scop caritabil

Fuego a organizat o expoziție caritabilă, la Constanța, unde a scos la vânzare 33 de picturi lucrate în ulei pe pânză, inspirate de casa părintească, dar și cu motive florale. O mare parte din fondurile obţinute din vânzarea picturilor realizate de Paul Surugiu merg către mari artişti ai României, ajunşi, din diverse motive, într-o situaţie dificilă, dar şi către tinerii care bat la porţile afirmării. În 8 luni, proiectul umanitar Art by Fuego – Artă pentru suflet', care înglobează şi „Vitraliile prezentate în Mamaia, a ajutat peste 50 de persoane, printre care artişti mari precum Ilie Micolov, Lucky Marinescu, Cornel Constantiniu, Aimee Iacobescu, Anca Pandrea, Elisabeta Preda, Petru Demetru Popescu, Ioan Voicu, Ileana Constantinescu, Floarea Ioniţă, Dan Hatmanu, Gheorghe Urschi etc.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton