Andreea Bănică regretă că a pozat în Playboy: ”A fost un șoc. Mi-au scos bikinii în photoshop”. Soțul și tatăl ei au convins-o

 Calin Maria Bianca
.

Andreea Bănică regretă că a pozat în Playboy. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că numeroase vedete din showbiz-ul românesc au pozat la un moment dat în revista pentru adulți. Ei bine, printre acestea se numără înclusiv Andreea Bănică. Îndrăgita artistă regretă de mulți ani ceea ce a făcut, mărturisind că zile la rând a stat în casă de rușine. Iată cum s-a întâmplat totul, dar și cum a convins-o soțul și tatăl ei să accepte propunerea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică se bucură de o siluetă demnă de invidiat. Ei bine, nu doar acum are cu ce să se laude, asta fiindcă și în urmă cu mai mulți ani, când a pozat în Playboy se bucura de forme voluptoase și apetisante. A câștigat sume mari de bani pe urma pozelor nud din revista pentru adulți, însă a precizat că dacă ar fi să aleagă din nou, ar refuza categoric.

andreea-banica-1andreea-banica-1

După mulți ani de la shootingul XXX din Playboy, Andreea Bănică a vorbit despre momentul în care Lucian, împreună cu tatăl ei, au convins-o să pozeze în revista cu conținut pentru adulți. Mai mult decât atât, a declarat că zile bune la rând după pictorialele incendiare a stat în casă și nu a dorit să iasă în public de rușine.

Citește și: Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 28 de ani. Ce mesaj de dragoste i-a trimis de ziua lui:”Cu tine vreau să trăiesc, ești…”

Citește și: Andreea Bănică a fost bătută de tatăl ei alcoolic, în copilărie:„Îl uram din tot sufletul. Îi doream moartea!'

Citește și: Bogdan Lățescu spulberă zvonurile privind relația dintre Francisca și TJ Miles:„Ei îi plac bărbații mai masivi, nu măscăricii'

Citește și: Kamara este noul concurent de la Survivor 2023. Faimosul a fost trimis în exil:„Am venit pentru…'

Andreea Bănică regretă că a pozat în Playboy

Andreea Bănică are tot ceea ce își dorește în aceste momente. Se bucură de un mariaj reușit alături de soțul ei, Lucian, iar împreună au o familie frumoasă, cu doi copii. De asemenea, și pe plan profesional are un succes colosal care nu poate decât să-i aducă zâmbetul pe buze. Cu toate astea, nu poate uita momentul în care a pozat pentru Playboy și nu a ieșit din casă de rușine.

„A fost un șoc pentru mine. Mi-a fost foarte rușine. Inițial n-am vrut să pozez. Eu nu făcusem niciodată plajă topless până atunci, deși am fost crescută la mare, la Techirghiol. La mine ea așa, totul până la lenjeria intimă. Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez.', spunea Andreea Bănică în Click!, acum ceva timp. '

Andreea Bănică: 'Mi-au scos bikinii în photoshop'

Andreea Bănică a recunoscut că este o persoană destul de rușinoasă. Tot așa era și pe când a primit propunerea pentru a poza în Playboy. Ei bine, dacă inițial voia să refuze, soțul și tatăl ei au convins-o. A renunțat la lenjeria intimă din partea de sus a corpului, însă nu și în partea de jos. După sesiunea foto, în momentul în care a văzut pozele, bikinii erau decupați în photoshop, iar atunci a avut un adevărat șoc.

Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop. Când a apărut revista mi-a fost foarte rușine. N-am ieșit din casă trei zile. Mi se părea că toată lumea mă vede dezbrăcată pe stradă. Eu sunt foarte rușinoasă. Totul până la lenjeria mea intimă.', a mai dezvăluit Andreea Bănică.

Andreea Bănică și-a cumpărat apartament din banii primiți pentru pozele din Playboy

Andreea Bănică a mărturisit de nenumărate ori că regretă fiindcă a pozat în Playboy. Cu toate astea însă, recunoaște că acest lucru i-a adus un succes colosal din punct de vedere profesional. Bani nu mai erau o problemă pentru ea după ce a aceeptat această propunere, astfel că, cu banii primiți și-a cumpărat un apartament, pe care-l are chiar și în ziua de azi.

Revista mi-a adus foarte mult succes, aveam multe concerte, lumea venea cu revista la semnat. Și cred că a fost una dintre cele mai mari sume oferite de Playboy. M-a ajutat la vremea aceea să iau ceva ce am și astăzi, un apartament', a mai mărturisit Andreea Bănică.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton