Andreea Bănică – Prima fotografie din vacanţa în Croaţia

 Florentina Liutic
.

După ce a pozat pentru Viva! iulie dezvăluind că este însărcinată a doua oară, Andreea Bănică a plecat într-o vacanţa de câteva zile alături de soţul ei, Lucian.

 

13590243_10153931918559753_2241223903684213089_n

 

Vacanţa aceasta este cadoul pe care Andreea l-a primit de ziua ei de naştere, pe care a sărbătorită în luna iunie, dar şi pentru aniversarea de 8 ani a căsătoriei lor.

 

Îmbrăcată într-un costum cu flori, din două piese, care îi lasă la vedere burtica de gravidă, Andreea zâmbeşte fericită de pe puntea iahtului.

 

„Eu şi Lucian ne surprindem mereu plăcut, nu doar de zilele de naştere sau cu alte ocazii. Încercăm să facem din fiecare zi una specială. Mi-a zis de dimineaţă că plecăm în Croaţia pe un iaht şi m-a întrebat dacă îmi mai doresc şi altceva. Nouă asta ne place să facem: să închiriem ambarcaţiuni şi să fim aproape de apă. Oricum, acesta e visul lui Lucian, să aibă iaht şi să mergem pe mare. Şi are permis, are tot ce trebuie, pentru că e foarte pasionat de iahting', declara Andreea de curând.

 

Andreea si Lucian sunt împreună de 20 de ani, iar artista ne dezvăluian intr-un interviu VIDEO că nu există un secret al relaţiei lor. „Doar compatibilitate şi faptul că se iubesc'.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton