Adela Popescu, fără make-up. Cum arată proaspăta mămică la prima oră a dimineţii

 Florentina Liutic
.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au devenit în urmă cu 3 săptămâni părinţii unui băieţel, Alexandru. Viaţa lor s-a schimbat o dată cu venirea pe lume a băieţelului, dar relaţia lor este la fel de frumoasă ca înainte.

 

13528966_10153598325526283_3570305962455801211_n

 

În aceasta duminică, Radu a postat o fotografie cu ei doi, în care Adela apare nemachiată, însă zâmbeşte fericită, în ciuda oboselii. Radu o sărută pe păr, iar fotografia dezvăluie imaginea a doi oameni extrem de îndrăgostiţi si fericiţi că sunt împreună.

 

„Duminică…', a scris Radu în dreptul acestei fotografii, care a primit mii de like-uri, fanii felicitându-i pentru relaţia lor frumoasă. „O pereche superbă', „un cuplu frumos şi o familie reuşită', sunt doar câteva dintre comentariile primite.

 

Pe 11 iunie, Adela Popescu a devenit mămică pentru prima dată. „Dupa un travaliu lung si greu, fiul nostru a venit pe lume sa ne arate ce este dragostea nemarginita!

Suntem extrem de fericiti, emotionati si multumim lui Dumnezeu ca totul a decurs perfect si iata, suntem amandoi sanatosi!

Eu ma simt foarte bine, mi-am revenit extrem de usor. Sunt in picioare din prima zi, pregatita sa imi tin fiul in brate, sa il alaptez, si sa ii fiu alaturi in fiecare moment.

Maine plecam acasa si abia asteptam sa pornim impreuna ,toti trei, in cea mai frumoasa aventura a vietii noastre.

Multumim din toata inima medicului meu Anca Sultan si intregii echipe Medicover pentru grija si profesionalismul de care au dat dovada de la primele analize si pana in acest moment', a scris Adela.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton