Andreea Bănică, la masa juriului “Bravo, ai stil!”. În trecut, vedeta a ocupat şi scaunul de prezentator al emisiunii

 Pirvu Cristina
.

Seria invitaților surpriză la Bravo, ai stil!' continuă și în această săptămâna, odată cu prezența la masă juraților a uneia dintre cele mai în vogă cântărețe, un fashion icon care a inspirat, fascinat și creat un adevărat trend printre tinerele din România.

Andreea Bănică se alătură juraților Bravo, ai stil!' pe parcursul acestei săptămâni. Artista nu este străină de emisiunea de fashion întrucât cunoaște în detaliu conceptul acestui show, fiind prezentatoarea Bravo, ai stil!'.

Andreea Bănică a declarat că se bucură că va trăi din nou această experiență, vedetă așteptându-se la surprize de proporții din partea concurentelor emisiunii.

Primele declaraţii ale Andreei Bănică

Mă bucur să mă reîntorc pe platoul , în calitatea de jurat al emisiunii. Abia aștept să le cunosc pe fete și sunt sigură că va fi o săptămâna plină de surprize. Voi încerca să fiu obiectivă, dar și blanda cu concurentele, pentru că sigur au deja multe emoții și este o presiune mare pe ele să vină într-un show atât de iubit, la care standardele au fost tot mai ridicate, de la un sezon la altul', a spus Andreea Bănică.

O altă surpriză pregătită telespectatorilor Kanal D este dată de faptul că în prima ediție a acestei săptămâni, difuzată miercuri, la ora 23:00, aceștia o vor putea cunoaște pe nouă concurență cu drepturi depline, care își va etala veleitățile stilistice, pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.

Urmăriți evoluția stilistică spectaculoasă a concurentelor Bravo, ai stil!' de miercuri până sâmbătă, de la ora 23:00, la Kanal D! Cât de indulgență va fi Andreea Bănică cu concurentele și dacă vor regăși  acestea un aliat în ea, dar și cine este nouă aspirantă la mult râvnitul titlu, veți putea află urmărind cel mai iubit show de fashion din România!

Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton