Andreea Bănică, despre viața cu un tată alcoolic și violent: "Când am împlinit 19 ani, am zis că plec de acasă, că nu mai suport abuzurile lui"

 Oana Pantazi
.

Andreea Bănică a făcut o confesiune dureroasă despre viața ei cu un tată alcoolic și violent. Andreea Bănică este o artistă de succes, o mamă împlinită și o soție fericită, dar au fost momente când viața ei a fost una de coșmar. În copilărie, artista a avut mult de pătimit de pe urma tatălui ei, după ce acesta a căzut în patima alcoolului, însă a reușit să se salveze din infern și datorită soțului ei, Lucian Mitrea, care-i este alături de nu mai puțin de 28 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică, confesiune dureroasă despre viața cu un tată alcoolic și violent. Au fost momente în care Andreea Bănică a dus o viață frumoasă alături de familie, însă totul a luat sfârșit când tatăl ei a căzut în patima alcoolului. După un impas financiar, tatăl artistei și-a găsit refugiul în băutură. Din acel moment, relația sa cu familia s-a degradat, atât soția, cât și cele două fiice având de suferit. Din fericire, la 19 ani Andreea a reușit să se salveze din acest coșmar, iar acum vorbește cu regret despre acea perioadă, considerând că poate ar fi putut să-și salveze tatăl dacă nu pleca de acasă…

andreea-banica6andreea-banica6

Andreea Bănică, confesiune dureroasă despre viața cu un tată alcoolic și violent

Cum în orice lucru rău există și un lucru bun, situația de acasă a ambiționat-o pe Andreea, care, chiar dacă era o adolescentă la vremea aceea, și-a luat soarta în propriile mâini și și-a setat prioritățile.

Citește și: Cum și-a câștigat Andreea Bănică primii bani: 'Aveam talent de mică'

Citește și: Cum a reușit Andreea Bănică să învingă depresia

Citește și: Cum arată hotelul de patru stele pe care Andreea Bănică l-a deschis în Eforie Nord

Citește și: Vica Blochina l-a ales pe Cristi Borcea ca fiind bărbatul perfect pentru ea: „Este cel mai plătitor…'

Citește și: Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, a postat un nou mesaj la adresa Ginei Matache și a celor care-l critică: „Oamenii nefericiți încearcă să-mi dea sfaturi'

„În primul rând m-a ambiţionat faptul că am vrut să fiu o femeie independentă, pentru că am văzut în familie o mamă care nu avea curaj să se impună şi să pună piciorul în prag. Părinţii mei nu au avut o viaţă prea uşoară împreună, probabil că s-au iubit la început, după care tata a început să bea şi nu a mai fost cum trebuia să fie, iar mama mea nu avea curaj, nu neapărat să divorţeze, dar să se impună, să pună piciorul în prag, să ia atitudine.

Eu mi-am promis că nu voi ajunge aşa, voi fi o femeie independentă, voi avea avea o familie frumoasă, nicidecum cu un soţ violent vreodată. Asta m-a făcut să mă ambiţionez şi să ajung unde sunt astăzi„, a dezvăluit artista pentru FANATIK.

„Tatăl meu a avut calități foarte bune”

Chiar dacă spre final relația lor a fost greu de suportat, Andreea Bănică a povestit că tatăl ei a avut și calități remarcabile, iar în perioada de dianinte de a cădea în patima alcoolului, s-au înțeles foarte bine.

„Cu siguranţă amândoi ar fi fost acum mândri de mine. Tatăl meu îşi dorea foarte mult ca eu să devin artist şi să fiu un om împlinit. Tatăl meu s-a bucurat enorm când mi-am luat prima mea maşină din banii munciţi de mine, tot timpul îmi spunea să economisesc, tatăl meu a avut calităţi foarte bune, nu doar faptul că era violent şi mâncam bătaie de la el. Însă toate lucrurile astea se întâmplau din cauza faptului că era bolnav şi nu avea voie să bea, de aici pornea totul, iar el nu înţelegea, avea nevoie de ajutor şi nu avea cine să i-l ofere pe vremea aia, iar eu eram foarte mică ca să pot să-l ajut”, a povestit artista.

Andreea a mai dezvăluit că tatăl ei a fost și cel care a încurajat-o și a susținut-o, dar mai ales a sfătuit-o să pună bani deoparte.

„Ulterior mi-am dat seama de calităţile lui şi mi-am dat seama că el a fost omul care m-a împins de la spate să devin ceea ce am devenit astăzi, mă încuraja de câte ori ştia că am concerte şi încep să câştig bani, să-mi păstrez banii, să nu îi cheltui, să-i pun deoparte şi să-mi iau ce îmi doresc. Ştia că îmi doresc foarte mult să-mi iau o maşină şi s-a bucurat enorm când i-am făcut o surpriză şi m-am dus cu maşina acasă, m-a văzut şi a început să plângă”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Andreea Bănică regretă că tatăl ei nu și-a cunoscut nepoții

De altfel, artista a mărturisit că și-ar fi dorit ca tatăl ei să mai fi fost în viață, să-i cunoască pe cei doi copii ai săi, Sofia și Noah. Mai mult, Andreea e convinsă că părintele ei ar fi fost un bunic foarte bun.

Dacă ar fi trăit la ora actuală, tatăl meu ar fi fost în al nouălea cer, copiii mei ar fi stat numai pe la el, ar fi fost topit după ei, mai ales că Sofia cântă şi îmi calcă pe urme. Probabil că dacă eu aş fi fost mai mare, aş fi putut să-l ajut atunci când avea probleme, doar că eram mică şi nu aveam nicio putere, adică nu aveam puterea pe care o am azi.

Iar unul dintre cele mai mari regrete ale sale este faptul că nu și-a putut salva tatăl din ghearele acestui viciu, în pofida neînțelegerilor care au existat între ei. Din păcate, când a plecat de acasă era prea tânără pentru a avea vreo putere financiară sau de orice fel și nu și-a putut ajuta tatăl.

„Când am împlinit 19 ani, atunci a fost ultimul scandal între noi, am zis că plec de acasă, că nu mai stau să suport abuzurile lui şi mi-am impus ca eu să nu ajung vreodată aşa, să stau ca mama mea şi să accept tot din partea unui soţ, mai ales să fie violent cu copiii mei, asta în niciun caz. Acela a fost momentul când am zis „Gata, este finalul, plec de acasă şi să se descurce amândoi', a spus ea pentru FANATIK.

Lucian Mitrea i-a fost alături permanent

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 28 de ani și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cu 15 ani în urmă și-au oficializat relația și sunt fericiții părinți a doi copii. Chiar dacă erau doar doi copii atunci când s-au cunoscut, Lucian i-a fost alături partenerei sale în toate momentele grele. Iar după ce artista a rămas fără familie, el a fost cel care a susținut-o necondiționat. 

„Noi vorbim des despre toate lucrurile astea şi tot ce s-a întâmplat, de amintirile noastre, de cum venea la Eforie şi cum mă găsea, eram în şosete şi pantalonii băgaţi în şosete, îmbrăcată gros, cu halat pe mine, de multe ori aşa ne întâlneam. Amintirile astea le avem împreună şi ştie foarte bine că îi sunt recunoscătoare pentru faptul că a stat lângă mine si m-a susţinut din toate punctele de vedere”, a mai spus artista pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton