„Ne-am făcut probleme să nu rămână copiii marcați”. Adela Popescu a filmat momentul când familia ei a fost surprinsă de uraganul Fiona, în Republica Dominicană

 Ifrim Georgiana
.

Aflată la filmările emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici', Adela Popescu a trecut prin clipe teribile din cauza urganului Fiona, care a lovit Republica Dominicană și a provocat inundații și pagube catastrofale. Prezentatorea TV se afla în țara insulară alături de familia ei și s-a îngrijorat că cei trei fii vor rămâne marcați din cauza acestei experiențe. Iată cu ce amintire a rămas Alexandru, fiul cel mare al cuplului Radu Vâlcan-Adela Popescu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu a mers la filmările pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici' însoțită de familia ei. Aceștia au trecut printr-o experiență greu de uitat, după ce urganul Fiona a lovit Republica Dominicană și a provocat mari inundații. Membrii familiei au rămas blocați într-o casă fără curent electric și au trecut prin clipe de groază. Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au îngrijorat că cei trei copii ai lor vor rămâne marcați după o astfel de experiență, însă fiul cel mare al acestora, Alexandru, le-a spulberat temerile.

ad9-2ad9-2

Adela Popescu, Radu Vâlcan și cei trei copii au petrecut două luni în Republica Dominicană, timp în care s-au derulat filmările pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Familia acestora a fost surprinsă de urganul Fiona, care a făcut ravagii în țara insulară. Alexandru, fiul cel mare a celor doi, a luat-o prin surprindere pe prezentatoarea TV, după ce i-a spus cum a perceput fenomenul natural.

Citește și: Adela Popescu a trecut prin clipe teribile în Republica Dominicană din cauza Uraganului Fiona: 'Era ca in filmele cu sfârșitul lumii'

Citește și: Cabral și Adela Popescu, afectați de Uraganul Fiona. Ce s-a întâmplat cu echipa Sunt celebru, scoate-mă de aici: „În toate camerele e plin de apă”

Citește și: Cinci ani de la moartea lui Andrei Gheorghe. Vlad Craioveanu, mesaj emoționant: „Îmi lipsești mult, dar știu că…”

Citește și: Cum s-a desfășurat ultima întâlnire dintre Alina Sorescu, Alexandru Ciucu și fetițele lor. Cele mici au plâns când s-au despărțit de mama lor

Adela Popescu a filmat momentul când familia ei a fost surprinsă de uraganul Fiona

Alexandru, fiul celor doi prezentatori TV, i-a spus Adelei Popescu că dimineața în care au fost surprinși de urganul Fiona a fost cea mai „frumoasă din toată vacanța'. Deși au trecut prin clipe de groază, membrii familiei Vâlcan-Popescu nu s-au dezlipit unul de celălalt și au fost izolați în casă timp de câteva ore bune.

„Această este dimineața despre care Alexandru mi-a spus astăzi că a fost ‘cea mai frumoasă din toată vacanța‘.

 „Natura era așa… cum să îți spun eu, mama, era…vie… și noi ne-am jucat cel mai frumos. Mai putem să mergem o dată exact în casa aia din Dominicană și să ne prindă Fiona acolo?'.

Ziceți și voi?? Și eu și Radu Vâlcan ne-am făcut mii de probleme să nu rămână copiii marcați de experiența unui uragan de asemenea proporții. E drept și că sentimentul acela de frică ne-a ținut în casă pe toți două zile cu o altă atenție și implicare unii către alții.

Că sentimente primare de frică și grijă ni s-au activat și ne-am îmbrățișat mai des decât de obicei, simțurile ni s-au ascuțit de aproape auzeam și gândurile copiilor și mai mult că niciodată țineam cont de ele.

Că singură lumânare găsită în casă ni s-a părut culmea norocului când am rămas fără curent și că în jurul luminii ei am găsit o intimitate aparte. Că în noaptea în care pământul „vuia' teribil am dormit toți cinci într-un pat de doi, pentru că acolo era camera cea mai ferită. Poate de-asta', a scris Adela pe Instagram.

„Era ca în filmele cu sfârșitul lumii'

În urmă cu ceva timp, Adela Popescu a vorbit despre clipele de groază trăită în Republica Dominicană, după ce insula a fost lovită de uraganul Fiona. Familia prezentatoarei s-a izolat în casă și a trecut prin clipe dificile, după cum a povestit chiar aceasta.

„Riscam să intre toată nebunia pentru că bătea și vântul îngrojitor și mai și ploua. O furtună oribilă. Ce a urmat a fost agresiv. Când ne-am trezit era ca în filmele cu sfârșitul lumii. Aa ieșit din casă și eram fix ca niște supraviețuitori. (…) Ăla (n.r uraganul) nu era în plan.

Cu vreo două zile înainte, cei din producție au venit. Ne-au spus că trebuie să ne facem niște cumpărături în avans. În Costa Rica era un uragan și se pare că nu ne va ocoli. Am sperat până în ultima clipă că nu o să ajungă la noi, dar a ajuns. A fost de o violență ieșită din comun', a spus Adela Popescu despre Uraganul Fiona.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton