Andreea Bănică a ajuns la spital în prag de Sărbători! Cu ce se confruntă artista

 Oana Pantazi
.

Vedetă sau nu, uneori necazul te lovește când ți-e lumea mai dragă, și nici Andreea Bănică nu a făcut excepție, artista ajungând la spital în prag de Sărbători, din cauza unei afecțiuni mai vechi.

Andreea Bănică și-a cam speriat fanii de pe contul de socializare în momentul în care le-a dezvăluit că a fost nevoită să meargă la spital. Cu siguranță agitația premergătoare Crăciunului și programul încărcat au făcut-o pe artistă să capoteze. Deși are o mai veche afecțiune lombară, Andreea nu a ținut cont de ea cu siguranță și a depus mai mult efort fizic ca de obicei… Dar cum să nu împodobești bradul și casa alături de cei dragi?!

Drept urmare, artista a ajuns la spital, unde face recuperare, din cauza durerilor lombare care nu îi dau pace și care, în general, se agravează în sezonul rece. În clipurile video realizate la spital și postate pe contul de socializare, Andreea le-a povestit fanilor prin ce trece.

„După ce am făcut atât de multe lucruri astăzi, am ajuns să fac ceva important pentru mine… Durerile lombare nu-mi dau pace!!! Mai pot!😂😂😂”, a spus Andreea în InstaStory.

Și-a pierdut ambii părinți în urmă cu mulți ani

La 40 de ani, Andreea Bănică are tot ce-și poate dori o femeie: un partener iubitor, același din liceu, Lucian Mitrea, și doi copii frumoși, Sofia și Noah. De asemenea, este una dintre artistele cu cea mai longevivă carieră în muzică, plus una dintre cele mai bine îmbrăcate.

O simplă privire pe contul ei de Instagram relevă o femeie care-și poate permite cele mai costisitoare branduri. În ciuda faptului că, aparent, destinul a fost generos cu ea, Andreea Bănică ascunde o dramă de nesuportat, peste care a trecut cu greu: moartea ambilor părinții, la interval de doar doi ani. Iar asta face ca Sărbătorile să fie mereu umbrite de lipsa celor dragi…

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton