Fiica lui Cristian Boureanu, primele intevenții estetice la 18 ani. Ioana este de nerecunoscut

 Stamen Diana
.

Din adolescenta rebelă, fiica lui Cristian Boureanu s-a transformat într-o bombă sexy. La doar 18 ani, Ioana Boureanu a ajuns pe mâna medicului estetician și și-a făcut primele intervenții estetice. Abia o mai recunoști în pozele pe care le postează pe rețelele de socializare.

Fiica lui Cristian Boureanu a fost dintotdeauna rebelă și a luat singură deciziile pentru ea. Ioana Boureanu surprinde acum pe toată lumea cu transformarea ei fizică, care este mai mult decât evidentă. La doar 18 ani, fata fostului politician a mers la medicul estetician și și-a mărit buzele cu acid hialuronic.

Rezultatul pe care l-a obținut o încântă și este mândră de noua ei înfățișare. Se pare că Ioana Boureanu este deschisă atunci când vine vorba de intervenții estetice și nu ar fi de mirare, dacă ar mai urma și altele. Mama natură a înzestrat-o pe Ioana Boureanu cu un corp de zeiță și niște ochi albaștrii în care te pierzi. Fiica lui Cristian Boureanu pozează fără nicio reținere în costum de baie, iar când vine vara este nelipsită de la petrecerile din cluburile de fiță din Mamaia.

Citește și: Cristian Boureanu şi fiica lui, implicaţi într-un scandal în plină stradă

Ioana Boureanu a fost bătută în club

Ioana Boureanu a fost bătută crunt într-un club din București. Totul a început de la un conflict verbal.

Ioana Boureanu a fost până la baia clubului pentru a se spăla pe mâine, iar acolo a cerut voie să-și facă loc. Se pare că una dintre fetele aflate în baie i-a dat o palmă, iar apoi alte două au tăbărât pe ea cu pumnii și cu picioarele. După acest incident, fiica lui Cristian Boureanu a mers la o farmacie din zonă, unde și-a pansat rănile și s-a întors în club, la petrecerea de majorat la care era invitată. Potrivit informațiilor apărute în presă, bodyguarzii au asigurat-o că agresoarele au părăsit club, însă nu a fost așa.

În momentul în care Ioana Boureanu a trecut prin fața barului, cele trei fete au sărit și au bătut-o din nou. Se pare că agresoarele i-au dat cu un pahar din sticlă în cap, iar din această cauză, fiica lui Cristian Boureanu a ajuns de urgență la spital. Medicii au fost nevoiți să-i radă o parte a părului de pe scalp pentru a o putea coase, potrivit național.ro.

Ioana-Boureanu-3Ioana-Boureanu-3

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton