Andreea Bălan și Tiberiu Argint, prima fotografie împreună! Cei doi sunt în vacanță în Grecia

 Dumitrache Medeea
.

Tiberiu Argint a postat prima fotografie în care apare alături de celebra Andreea Bălan. Cei doi formează un cuplu din mai 2020, însă au fost foarte discreți cu privire la relația lor. Acum, perechea este în vacanță în Grecia, iar Tiberiu a postat o fotografie cu iubita sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează un cuplu de mai bine de un an. Deși cântăreața și-a expus relațiile din trecut și a fost deschisă, acum a ales să fie discretă și să se bucure alături de Tiberiu de povestea de dragoste pe care o trăiesc.

andreea-balan1andreea-balan1

Acum, cei doi sunt într-o vacanță în Grecia, iar Tiberiu a postat, la InstaStory, prima fotografia în care apare alături de Andreea Bălan.

Tiberiu Argint și Andreea Bălan, prima fotografie împreună

Tiberiu Argint și Andreea Bălan se află acum într-o vacanță în Grecia. Cei doi au mai renunțat la discreție și au postat prima fotografie împreună!

Andreea Bălan și iubitul ei au fost fotografiați de la spate, în timp ce se plimbă, iar Tiberiu a pus pe fundal piesa „Liberian Girl' a lui Michael Jackson.

Citește și: Cum e relația dintre Andreea Bălan și George Burcea la 1 an după începerea divorțului: „L-am iertat”

Citește și: Câte kilograme are Andreea Bălan la 1.65 m înălțime

Citește și: Andreea Tonciu, despre presupusul divorț dintre nașii ei, Prodanca – Reghe:

Citește și: E oficial! Ioana Năstase și-a retras cererea de divorț:

Tot în acest an, în primăvară, cuplul a fost într-o vacanță în Dubai: „Am stat într-un loc foarte frumos, exclusivist. Am ales niște locuri frumoase împreună și mi-a plăcut tot ceea ce am văzut'.

Andreea Bălan: „Mă văd căsătorită'

Până acum, Andreea Bălan a vorbit deschis despre relațiile pe care le-a avut. Însă, de când este cu Tiberiu a ales să fie o persoană mai discretă când vine vorba de dragoste.

Vreau, de data aceasta, să fim discreți. Important este că ne iubim, ne respectăm și că trăim lucruri frumoase împreună'.

Deși a mărturisit că se vede căsătorită, Andreea Bălan a ales să nu-și mai facă planuri, ci pur și simplu să trăiască momentul alături de cel pe care îl iubește.

Nu îmi mai fac planuri în viața personală. Sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă'.

Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile. Am zis că mă văd căsătorită', a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan: „Sunt un om împlinit'

Deși se vede din nou mireasă, Andreea Bălan nu poate face momentan acest pas: „Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată'.

Andreea Bălan nu exclude nici varianta în care să nu mai ajungă niciodată în fața altarului și pur și simplu să se bucure de relația ei fără acte.

Sunt tânără și depinde de persoana pe care o întâlnești. Se [poate] întâmpla să nu mă căsătoresc niciodată și să trăiesc așa foarte bine', a declarat artista.

Cântăreața spune că nu regretă nimic din ce i s-a întâmplat pe parcursul vieții și că a învățat din greșeli. Andreea Bălan spune că tot ce își dorește în momentul de față este să fie fericită și iubită.

„Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție. Învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva'.

Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine. Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu, mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și de ce nu', a mai spus Andreea Bălan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton