Momente de panică pentru Daniela, iubita lui Culiță Sterp: „A leșinat după naștere”

 Mirea Roxana
.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu trec prin momente unice după ce a venit pe lume fiul lor. Băiețelul lor a avut la naștere 4 kilograme, iar iubita artistului a născut pe cale naturală. Mama Geta a dezvăluit că Daniela Iliescu a întâmpinat câteva probleme la naștere, însă amândoi sunt fericiți, iar Daniela se simte din ce în ce mai bine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au trecut prin momente foarte emoționante odată cu venirea pe lume  a primului lor copil, pe 17 iunie. Băiețelul lor a ajut 4 kilograme la naștere și 55 de cm. Iubita artistului și-a dorit să nască pe cale naturală, iar mama Geta a povestit că tânăra a întâmpinat și câteva probleme. Mama lui Culiță Sterp a dezvăluit că Daniela Iliescu a leșinat după ce a născut.

d1-7d1-7

Ieri pe la 11 mi-a scris mie… ea râdea, dar după aceea i-a pierit râsul. Daniela se simte foarte bine, chiar azi dimineata am vorbit cu ea, mi l-a aratat si pe cel mic, dar mna saraca la nastere a lesinat, chiar dupa nastere… pentru că nu stiu cum sa va spun, ea a fost la o clinica particulara si a fost sub supraveghere poate la mai multe cadre medicale, dar fiind sarcina asa mare, prima sarcina, nu stiu… Pe Daniela a facut-o mama ei de 5 kg 200 de grame. Si natural… pe timpul nostru nu se nastea cezariana', a mărturisit mama Geta, pe 18 iulie, la Ștafeta Mixtă, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Daniela Iliescu și mama lui Culiță Sterp:”Mama Geta tot timpul…”

Citește și: Cât cere Culiță Sterp să cânte la o nuntă.Și-a mărit tariful după Survivor

Citește și: Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, primele imagini de la petrecerea de nuntă.Mireasa a avut o rochie superbă

Citește și: Smiley și Gina Pistol și-au botezat fiica, în secret.Cine a făcut anunțul

Mama Geta, despre nașterea fiului lui Culiță Sterp

Nașterea băiețelului lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu a adus doar fericire și emoție în cadrul familiei. Mama Geta a spus că a plâns când a văzut poze cu nepoțelul și că se topește de dragul lui. Aceasta a mai spus că i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru minunea pe care le-a făcut-o. De asemenea, tot ea a dezvăluit că Daniela Iliescu va fi ajutată de mama ei la început.

Am plâns de bucurie, abia mi-am revenit azi. Sunt bucuroasă de nu mai pot, că-i baiat și așa mare, și părul e mare la el. Are un păr de îi facem codițe. Atât i-am multumit lui Dumnezeu ca l-a putut naste. Culita se topeste dupa el, Culita nu mai poate. Sunt sigura ca a plans mult. Duminica o sa vina aici la Hateg, la inceput o s-o mai ajute mama ei. Dupa se vor muta amandoi', a mai spus mama Geta.

Daniela Iliescu: „Am reușit să aduc pe lume o minune'

Daniela Iliescu a publicat și ea primele imagini pe Instagram în care apare alături de băiețelul ei. În dreptul unei imagini în care Culiță Sterp îl ține în brațe pe fiul lor, aceasta a scris: „17.06.2021. A fost cea mai fericită zi din viața mea pentru că am reușit să aduc pe lume o minune și pentru că am pus zâmbetul ăsta larg pe chipul iubitului meu'.

Culiță Sterp a scris și el pe Instagram că tocmai a văzut cum arată fericirea și că, până acum, consideră că a trăit degeaba.

„Astăzi 17 Iunie, am văzut cum arată fericirea, până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment, aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți, pt că vă schimbă viața cu adevărat ❤️ 4 kg si 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băiat, pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasă si cea mai iubită mămică din lume @daniela.iliescu! Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viața frumoasă și să nu vă lipsească nimic! ❤️’, a scris Culiță Sterp pe Instagram.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton