Andreea Bălan, primele declarații după despărțirea de Tiberiu Argint: "Nu trebuie să cauți dragostea"

 Raiciu Adriana
.

După o lungă perioadă în care s-a zvonit că s-a despărțit de Tiberiu Argint, Andreea Bălan vine și spune adevărul despre viața ei sentimentală. Ce s-a întâmplat în relația cu omul de afaceri și care a fost motivul pentru care au ajuns la despărțire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și-a găsit fericirea alături de Tiberiu Argint, la puțin timp după despărțirea oficială de George Burcea, fostul ei soț. Cei doi îndrăgostiți păreau extrem de fericiți împreună, însă au ajuns să meargă pe drumuri diferite.

andreea-balanandreea-balan

Deși până acum nu a făcut nicio declarație oficială despre separare, Andreea Bălan a dat primele detalii acum despre viața sentimentală.

Citește și: Scandal uriaș între Andreea Bălan, George Burcea în plin proces de divorț:„A înjurat și a spus cuvinte foarte urâte / „Nu a plătit niciodată în 2 ani pensia alimentară

Citește și: Cum a reacționat George Burcea după ce s-a speculat că Viviana Sposub este însărcinată:„O poză pe Instagram nu este…

Citește și: Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon România 2, este însărcinată pentru a doua oară:„Ana va avea un frățior sau o surioară’

Citește și: Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a postat un video cu ecografia copilului:'El nu are nicio vină pentru…'

Andreea Bălan, primele declarații după despărțirea de Tiberiu Argint

Andreea Bălan și-a găsit fericirea alături de Tiberiu Argint, după despărțirea de George Burcea. Cei doi îndrăgostiți păreau extrem de fericiți împreună și au plecat în mai multe vacanțe împreună. Ba chiar mai mult, omul de afaceri le-a cunoscut pe cele două fetițe ale cântăreței.

Însă, la finalul anului trecut, au apărut primele zvonuri legate de o posibilă separare între Andreea Bălan și Tiberiu. Vedeta nu a oferit nicio declarație despre viața ei sentimentală, până acum.

În cadrul unei emisiuni, și-a deschis sufletul și a spus că, într-adevăr, este singură la momentul actual și că nu-și mai caută jumătatea, fiind absolut sigură că va veni atunci când va fi cazul.

„Dragostea în primul rând trebuie să o ai în tine, trebuie tu să te iubești pe tine și să te simți împlinită, pentru că apoi Universul îți trimite persoana potrivită dacă tu ești bine cu tine, nu trebuie să cauți dragostea, dacă tu ești bine cu tine dragostea o să vină', a spus Andreea Bălan în cadrul unui interviu acordat Xtra Night Show.

Despre motivul separării, Andreea Bălan nu a dat niciun fel de detaliu. Însă, în urma unor zvonuri, se aflase că vedeta și-ar fi dorit să ajungă din nou în fața altarului, iar Tiberiu nu ar fi vrut asta. De aici au apărut și primele discuții între cei doi.

Andreea Bălan își cumpără apartament în Dubai

Dacă pe plan personal lucrurile nu arată atât de bine pentru Andreea Bălan, pe plan profesional totul este perfect. Vedeta a decis să își cumpere un apartament în Dubai, asta după ce a petrecut mai multe zile acolo și a realizat că îi este drag acel loc.

'Pentru că ne-a plăcut foarte mult când am fost aici în Dubai în vacanță și de ce nu să avem și noi aici o locație, un apartament în Dubai, ca să venim iarna 2-3 luni, jumătate de an și să stăm aici. Investiția ar fi ceva, se poate plăti în rate, doi ani de zile', a spus Andreea Bălan pe YouTube.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton