Ce comentariu a lăsat Anamaria Prodan la o poză cu Reghe și fiul lui, Luca: „Bravo. Să-l...”

 Miniosu Alexandra
.

Anamaria Prodan i-a luat prin surprindere pe internați printr-un comentariu postat la o poză cu Reghe și fiul lui din prima căsătorie, Luca. Sexy-impresara a reacționat la scurt timp după ce tânărul le-a împărtășit urmăritorilor de pe Instagram o imagine cu el și tatăl lui, din restaurant. În fotografie, amândoi au zâmbetul pe buze. Iată ce i-a transmis agentul FIFA iubitului Asianei Peng!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan i-a lăsat mască pe internauți, după ce a postat un comentariu pe contul de Instagram al lui Luca, fiul lui Reghe din prima căsătorie, la o poză cu cei doi. Sexy-impresara a vrut astfel să-i transmită un mesaj public tânărului, legat de tatăl său.

anamaria-prodan-comentariu-7anamaria-prodan-comentariu-7

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin divorț, de anul trecut, după ce el a depus deja actele în acest sens. De atunci, în spațiul public au apărut o mulțime de informații legate de cuplul Prodan – Reghecampf, iar aceștia continuă să se poziționeze pe primele pagini ale ziarelor.

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Anamaria Prodan și Dan Alexa în urmă cu 3 ani:„În secunda doi sar la bătaie'

Citește și: Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a postat un video cu ecografia copilului:”El nu are nicio vină pentru…”

Citește și: Decizia care l-a salvat pe Dumitru Dragomir, după moartea fiului:„O luam razna și eu și soția mea'

Citește și: Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume. Fosta profesoară de română o crește singură pe Eliza:„Calculez fiecare ban'

Ce comentariu a lăsat Anamaria Prodan la o poză cu Reghe și fiul lui, Luca

De curând, Anamaria Prodan a făcut un gest prin care și-a luat toți fanii prin surprindere. Impresara a reacționat la o imagine cu Laurențiu Reghecampf și băiatul lui din prima căsătorie, Luca, după ce tânărul a postat-o pe Internet. Agentul FIFA, care a susținut mereu că a avut o relație bună cu tânărul, a ținut astfel să-i transmită un mesaj public acestuia legat de părintele său.

În urmă cu câteva zile, Luca, fiul lui Reghe din prima căsătorie, a postat o imagine alături de tatăl lui. În fotografie, cei doi apar într-un restaurant, se țin în brațe și au zâmbete largi imprimate pe chip. În dreptul imaginii, tânărul a scris și un mesaj adresat antrenorului de la Universitatea Craiova: „Best dad ❤️ (n.r. – cel mai bun tată)'.

„Bravo, Luca. Să-l…'

Imaginea cu cei doi a adunat rapid mii de like-uri și comentariu. De departe, cel mai surprinzător a fost cel venit din partea Anamariei Prodan. Aceasta i-a transmis lui Luca să-l iubească și să-l respecte pe Laurențiu Reghecampf pentru faptul că i-a dat viață.

„Bravo, Luca. Să-l iubești și să-l respecți pentru faptul că ți-a a dat viața ❤️', e comentariul lăsat de Anamaria Prodan la imaginea cu Laurențiu Reghecampf și fiul lui cel mare.

Anamaria Prodan, mesaj surprinzător pentru Reghe, în plin scandal de divorț

Recent, Anamaria Prodan a fost invitată în cadrul podcast-ului „La Mijloc', găzduit de Codin Maticiuc, pe YouTube. În cadrul acestuia, sexy-impresara a transmis un mesaj neașteptat, în plin divorț de Reghe. Aceasta a recunoscut că îl va iubi toată viața pe Laurențiu Reghecampf.

„Greșeala mea a fost că l-am iubit prea mult și că l-am ridicat prea mult. Toată viața am să-l iubesc. Toată inima mea este așa și 90% va rămâne Laurențiu Reghecampf. Este firesc!', a spus Anamaria Prodan în cadrul emisiunii online.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton