Andreea Bălan, prima reacție despre câștigătorii Bordea și Cortea, după ce a pierdut în finala America Express 2023: "Am luptat cot la cot"

 Raiciu Adriana
.

Andreea Bălan, prima reacție după ce a pierdut în finala America Express 2023. America Express 2023- Drumul Aurului a ajuns la finala. Echipa câștigătoare a fost desemnată, iar cei care au pus mâna pe marele premiu au fost Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Andreea Bălan, cea care a făcut echipă cu Andreea Antonescu, a făcut primele declarații după terminarea competiției!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Duminică seara, 26 martie 2023, a avut loc finala America Express 2023. Două echipe s-au luptat pentru premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro, însă doar una singură a reușit să câștige. Echipa formată din Nelu Cortea și Cătălin Bordea a fost declarată câștigătoare. Asta înseamnă că Andreea Bălan și Andreea Antonescu au ieșit pe locul doi.

337237375_1076156306679612_8631162953379740744_n337237375_1076156306679612_8631162953379740744_n

După marea finală America Express, cele două concurente au izbucnit în lacrimi și au făcut primele declarații despre despre întreaga aventură. Cântărețele s-au arătat dezamăgite de faptul că nu au reușit să ajungă pe locul 1, însă s-au bucurat din plin de câștigul băieților.

Citește și: Andreea Bălan a vrut să se retragă de la America Express 2023: „Mi-a fost foarte greu. La televizor nu se vede…'

Citește și: „Nu poți să tragi de o relație în care nu mai ești dorit’. Cristina Ciobănașu este cea care și-a dorit despărțirea de Vlad Gherman

Citește și: De ce nu este extrădat Mario Iorgulescu din Italia, după condamnarea de 15 ani de închisoare cu executare. Ultima lui fotografie sfidează tot: „Viață minunată'

Andreea Bălan, prima reacție după ce a pierdut finala America Express

Pe contul său de socializare, după finala America Express, Andreea Bălan a avut o primă reacție. Vedeta se arată mulțumită de locul pe care l-a obținut, deși se putea și mai bine, însă este conștinetă că s-a luptat cu doi bărbați puternici.

Felicitari @bordeacatalin & @nelucortea.
Cei mai buni au castigat si cele mai ambitioase perechi au fost in finala.
Ne bucuram pentru locul 2 si ca noi doua la 49 de kg am luptat cot la cot cu niste barbati puternici.
A fost o experienta unica pe care nu o voi uita niciodata!
Sunt mandra mine ca nimic nu m-a doborat in aceasta viata, ca sunt ambitioasa si de fier atunci cand trebuie sa muncesc si sa obtin ceea ce imi doresc, sau un loc pe podium, dar totodata aceasta forta a mea, vine dintr-o sensibilitate profunda si aparte pe care o simtiti in piesele mele si putini o vad in realitate. Asa sunt eu si asa am reusit in viata.
Multumesc vietii pentru lectii. Am invatat din ele
„, a scris Andreea Bălan pe rețelele sociale.

Câștigători- America Express 2023

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat America Express 2023 – Drumul Aurului. După ce au trecut prin probe de foc și au ajuns de multe ori la capătul puterilor, ei sunt câștigătorii America Express 2023- Drumul Aurului. Primele declarații făcute de câștigători!

„Îți vine să plângi, să mulțumești, să iei în brațe. Mă uitam la ăsta (Nelu Cortea – n.r.) E incredibilă senzația. E ceva…’, a spus Cătălin Bordea.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton