Andreea Bălan, ipostaze tandre alături de un bărbat misterios: "Să iubim și să fim iubiți"

 Laciu Andreea
.

Andreea Bălan spunea recent că nu își mai dorește să își expună viața amoroasă în mod public, așa cum s-a întâmplat până acum. După câteva zile însă, a postat niște fotografii pe rețelele de socializare, în care apărea în ipostaze tandre cu un bărbat misterios. Fanii au reacționat imediat și s-au gândit dacă acesta este cumva noul ei iubit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cântăreața a trecut printr-o despărțire dureroasă de Keo, după o relație îndelungată. A urmat căsnicia cu George Burcea, iar din relația lor au venit pe lume două fetițe minunate. Din păcate, mariajul lor a ajuns la final, iar relația lor actuală nu este deloc una prietenoasă.

andreea-balan-barbat-misterios-1andreea-balan-barbat-misterios-1

Andreea Bălan, în ipostaze tandre cu un bărbat misterios

A urmat o poveste de iubire cu Tiberiu Argint, după relațiile cu Keo și George Burcea. După această nouă ruptură din viața ei amoroasă, cântăreața a decis să păstreze următoarea ei relație strict secretă. Tocmai de aceea, mulți s-au mirat când au văzut că artista a postat niște imagini cu un bărbat atractiv și necunoscut până acum.

Însă, s-a dovedit că era vorba doar despre un teaser pentru cel mai nou hit al cântăreței. Piesa „Dimineți cu tine” este surpriza ei pentru fani. Reprezintă cel de-al unsprezecelea single de pe albumul motivațional „Soare după nori”. Melodia a fost compusă de către Ionuț Bacula (Papu) și Vlad Manolache, conform Libertatea.

Citește și: Ce pensie alimentară le plătește George Burcea fiicelor sale. Andreea Bălan: „Nu a virat niciun ban timp de…'

Citește și: Cum arată Alice Cavaleru, la 10 zile de când a născut: „Am bifat primul eveniment de când sunt mama a două fetițe'

Citește și: Cum a trecut Andreea Bălan peste desparțirea de George Burcea: „Mi-am făcut un grup suport, din 4 oameni”

Citește și: Blake Lively este însărcinată cu al patrulea copil. Primele imagini cu burtica de gravidă

Ce a anunțat acum cântăreața

Artista și-a dorit ca acest album să schimbe în bine viața oamenilor. L-a gândit ca un proiect motivațional, pentru care și-a folosit experiențele proprii de viață și le-a împărtășit celor care o admiră din trăirile ei. În videoclipul lansat acum pe canalul ei de Youtube, Andreea Bălan apare în rolul unei femei îndrăgostite, care se bucură de fiecare clipă petrecută alături de bărbatul iubit.

„Suntem aici să iubim și să fim iubiți. Piesele mele transmit multă emoție atât prin mesajul puternic, dar și prin interpretarea mea, deoarece le cânt din suflet, fiind vorba de experiențele mele personale. «Dimineți cu tine» este despre iubirea împărtășită și despre liniștea pe care ți-o oferă persoana iubită', și-a descris cântăreața noua melodie.

Nu mai vrea să vorbească despre viața ei amoroasă

După ce a trecut prin niște despărțiri dureroase și intens mediatizate de presă, acum Andreea Bălan vrea să păstreze doar pentru ea și pentru cei dragi această parte a vieții ei.

„Nu mai doresc să se știe și să se vorbească despre această parte personală. Prefer, pentru buna dezvoltare a unei astfel de relații de iubire, ca totul să fie foarte discret, iar eu să-mi trăiesc viața departe de ochii curioșilor, departe de toate comentariile urâte. Am făcut această greșeală de a-mi expune viața personală. Fie că mi-am dorit, fie că nu, tot a fost expusă și exagerată, foarte exagerată. Cu toții trecem prin despărțiri, iubiri neîmpărtășite la un anumit nivel.

Nu sunt singura care se desparte, care e divorțată și își crește copiii singură. Nu le privesc drept experiențe negative, ci experiențe de viață care m-au învățat cum să fiu o femeie mai bună, mai calmă, mai inteligentă, mai așezată. Nu regret absolut nimic. Toate m-au făcut femeia de astăzi. În viața mea se întâmplă și s-au întâmplat lucruri perfect normale’, a mai spus artista, pe YouTube.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton