Andreea Bălan, declarație emoționantă despre Mihai Constantinescu: "Am apărut prima dată la TV datorită lui"

 Pirvu Cristina
.

Andreea Bălan a aflat aseară că Mihai Constantinescu s-a stins din viață, Cântăreața a postat în mediul online un mesaj emoționant despre legătura specială pe care o avea cu celebrul artist. A apărut prima oară la TV datorită lui. 

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie, în jurul orei 19.10, la Spitalul Floreasca, acolo unde era internat de câteva luni bune. Potrivit primelor surse, se pare că decesul a survenit în urma unui stop cardio-respirator, iar medicii nu au reușit să-l mai salveze, în pofida eforturilor care au durat nu mai puțin de 50 de minute.

În aceeași seară, Andreea Bălan a postat un mesaj emoționant.

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 1Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 1

„Am apărut prima oară la tv la vârstă 10 ani datorită lui Mihai Constantinescu care m-a remarcat la un spectacol pentru copii în Ploiești și în acea zi mi-a urat să devin o mare cântăreața. Anii au trecut și eu nu am uitat niciodată binele pe care mi l-a făcut și cuvintele pe care mi le-a spus atunci. Mereu i-am fost recunoscătoare.
Azi Mihai a pierdut lupta cu viață și sunt profund îndurerată…A plecat un om minunat, talentat și un bun prieten. 
Șlagărele sale, în schimb, vor fi nemuritoare și îți mulțumim pentru muzică”, a scris Andreea Bălan pe Facebook.

Mihai Constantinescu a avut un mare regret. Nu a avut niciodată copii: 'Nu a fost să fie'

Mihai Constantinescu și-a pierdut părinții, dar și sora, iar artistul a fost profund marcat de aceste evenimente triste din viața lui. Cel mai mare regret al său a fost că nu a avut copii, însă a povestit că o fostă iubită a rămas însărcinată, dar a făcut avort.

‘Un copil responsabilizeaza mama enorm. Nu a fost sa fie sa am un copil. Atunci cand mi-am dorit nu s-a mai putut. Am fost in tinerete cu o fata splendida si a ramas insarcinata. Ea a luat hotararea sa nu se mai intample absolut nimic. Asa ca a facut avort. Eram tanar, aveam in jur de 30 de ani si ea era in clasa a 12-a. Mi-ar fi placut ca ea sa fi lasat copilul’, a marturisit Mihai Constantinescu, in trecut, la o emisiune TV. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton