Andreea Antonescu, despre bărbații alături de care a fost fotografiată: "Am devenit o persoană foarte pretențioasă"

 Raiciu Adriana
.

Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Train Spark, însă cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite. Ulterior, a format o relația cu Ștefan Manolache, care nu a durat prea mult. La momentul actual, artista spune că este singură și că a devenit destul de pretențioasă. Iată ce a declarat despre o posibilă relație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, Andreea Antonescu a fost surprinsă alături de un bărbat, fapt care ne-a dus cu gândul la o posibilă relație.

andreea-antonescuandreea-antonescu

Însă, în cadrul unui interviu, artista a spus adevărul despre ceea ce se întâmplă în viața ei la momentul actual.

Citește și: Câte kilograme are Andreea Antonescu și ce dietă ține:'Am renunțat la…'

Citește și: „M-a sunat de la Terapie Intensivă…’ Mesajul care a surprins-o pe Andreea Antonescu.Ce i-a transmis Andreea Bălan în miez de noapte

Citește și: Mirela Vaida a anunțat ce se va întâmpla cu emisiunea Acces Direct din ianuarie:„O să fim pe două posturi’

Citește și: Rita Mureșan a împlinit 49 de ani.Vedeta a petrecut fără fiicele sale

Andreea Antonescu, declarații despre o posibilă relație

În ultima perioadă, Andreea Antonescu a tot fost văzută împreună cu un bărbat, iar aceștia păreau destul de apropiați. Fanii s-au întrebat dacă nu cumva artista este într-o relație.

Ei bine, în cadrul unui interviu, cântăreața a decis să vorbească despre viața personală. Despre persoana cu care a fost văzută spune că este doar un prieten, pe care îl cunoaște de mai bine de doi ani.

Cu toate acestea, vedeta a mai recunoscut că nu este într-o relație la momentul actual și că va reveni, însă, cu detalii când va fi cazul. În ultimul timp, susține că a devenit o persoană foarte pretențioasă în ceea ce privește bărbații.

”Eu nu știu de niciuna dintre ele. Edi este cel care este cu mine și lângă mine tot timpul, pentru că este cel care mă ajută foarte tare pe partea de social media. Edi fiind unul dintre bărbații pe care i-ați descoperit în viața mea. E o relație de prieteni, pe lângă faptul că lucrăm împreună. Un iubit nu am, când voi avea este normal să-mi asum acea relație. Am devenit o persoană foarte pretențioasă în ceea ce privește bărbații și cred că am și de ce’‘, a declarat Andreea Antonescu la Antena Stars.

Despre divorțul de Traian Spark

Într-un interviu exclusiv, Andreea Antonescu ne-a spus că Traian Spark, tatăl fetiței sale, nu și-a dorit divorțul. Însă, artista a fost hotărâtă și nu a mai privit în urmă.

M-am gândit că ar putea fi și aceasta o explicație, mai ales că nu și-a dorit acest divorț, dar, în ce mă privește, odată pornită pe drumul acesta, nu mă mai întorc. Perioada prin care am trecut cu toții nu mi-a permis să finalizez tot
procesul, dar asta nu înseamnă că mi-am schimbat decizia!”
, ne spunea Andreea Antonescu.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton