Cu ce se ocupă în prezent Ileana Lazariuc, fosta soție a lui Ion Ion Țiriac: „Își acordă toată atenția...”

 Martin Lorena
.

Cu ce se ocupă în prezent Ileana Lazariuc, fosta soție a lui Ion Ion Țiriac. Anastasia Lazariuc, mama fostei soții a lui Ion Ion Țiriac a fost invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre noua carte pe care a lansat-o. Aceasta a făcut o serie de declarații cu privire la viața ei și a menționat și ce face în prezent fiica sa, Ileana Lazariuc. Se pare că femeia și-a dedicat întreaga atenție asupra copiilor săi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ileana Lazariuc a fost mult timp în atenția publicului în perioada în care era căsătorită cu Ion Ion Țiriac. Aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor, iar de atunci nu a mai avut nicio apariție publică. Acum, mama acesteia a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre noua carte pe care a lansat-o. Anastasia a discutat inclusiv despre fiica sa, care și-a dedicat toată atenția asupra copiilor săi.

Ileana-Lazariuc-1Ileana-Lazariuc-1

Se pare că fosta soție a lui Ion Ion Țiriac nu a mai lucrat la cariera sa și a ales să își dedice timpul familiei. Aceasta are doi băieți pe care îi iubește enorm.

Citește și: Ileana Lazariuc, imagine rară cu fiul ei cel mic.Nicholas i-a moștenit ochii albaștri!

Citește și: Surpriză totală! Ce mesaj a primit Țiriac junior de ziua lui, de la fosta soție Ileana Lazariuc

Citește și: Oana Radu a fost bătută de foștii iubiți:„Am avut parte de violență fizică și verbală'

Citește și: De ce s-a despărțit Viviana Sposub de Ionuț Rusu și cum s-a certat cu Ruxi:„Eram toți în vacanță, mi-a greșit cu ceva!'

Cu ce se ocupă în prezent Ileana Lazariuc, fosta soție a lui Ion Ion Țiriac

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, Anastasia Lazariuc a vorbit pe scurt despre ceea ce face în prezent fosta soție a lui Ion Ion Țiriac. Se pare că actrița nu a mai profesat deoarece și-a dedicat întreaga atenție fiilor săi.

„Ileana e foarte bine, își crește băieții. Cel mare face 14 ani, ce repede trece timpul. Celălalt o să facă 13. Sunt mari, sunt înalți, mă uit de jos în sus la ei. Copiii sunt cei mai frumoși pentru părinții lor. Ileana este mămoasă, își acordă toată atenția creșterii băieților, mă încântă acest lucru.', a mărturisit Anastasia Lazariuc.

Anastasia Lazariuc, despre noua sa carte

Anastasia Lazariuc a venit la emisiune pentru a vorbi despre noua sa carte. Mama Ileanei are foarte mult talent, însă a fost și extrem de încercată de greutățile vieții. Femeia a scris despre acestea în opera pe care tocmai a lansat-o.

„Bunicii mei sunt români, mama mea la fel. Bunicii au venit de pe la Bihor, tata s-a îndrăgostit de mama, apoi am apărut noi. Viața este împărțită în etape, noi sperăm să fie totul roz, doar că Dumnezeu ne pune la încercări să ne verifice dacă suntem puternici. Nu știu dacă am rezistat. L-am pierdut pe fratele meu, la 29 de ani a decedat. Tata a murit pentru că avea ulcer, i s-a făcut operație, la 3 zile a decedat. La fratele meu este o poveste lungă, este totul scris în carte.', a spus ea.

„Am tot dreptul să spun adevărul despre viața mea'

Femeia a decis să vorbească inclusiv despre lucrurile care s-au scris despre ea de-a lungul timpului. Artista spune că aceasta carte este dedicată nepoților și rudelor sale.

„Fiecare om are povestea lui de viață, am considerat că este timpul să vină o carte pentru nepoții mei, rudele mele. Vremurile sunt rapide, nu apucăm să le spunem chiar pe toate. (…) Eu am crezut că trebuie să încălzesc sufletele spectatorilor, abia în spate pot să plâng, să mă descarc. Pe parcusul vieții mele artistice, atâta a scris presa, poate că lumea nu știe adevărul. Au fost și cazuri când s-au dus peste soțul meu care avea o suferință și i-au luat interviu. Am tot dreptul să spun adevărul despre viața mea.', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton