EXCLUSIV - Andra și Eva, pictorial special în VIVA de martie. Cele mai emoționante imagini mamă-fiică

 Pirvu Cristina
.

Perfectă deopotrivă în carieră și-n viața personală, e greu să găsești cuvintele potrivite pentru a o descrie pe Andra. E cea mai iubită vedetă din România, reușită care i se datorează în totalitate, iar asta spune totul despre ea. Este femeia pentru care noțiunea de compromis e total străină, este artistul care nu s-a lăsat niciodată îmbătat de succes, este mama pe care și-ar alege-o orice copil. Acum, în Luna Femeii, v-o prezentăm pe Andra în cea mai sensibilă ipostază: alături de fiica ei, Eva, în primul pictorial pe care îl fac împreună.

Andra si copiiiAndra si copiii

 

Oriunde o vezi și orice ar face, Andra reușește să emane sensibilitate și încredere, inspirând generații întregi de femei, care o privesc drept un model. Și au și de ce! În momentul în care am anunțat că Andra este protagonista numărului de martie al revistei VIVA!, mulți dintre colegii din redacție au sărit imediat cu întrebarea: „Este la fel de drăguță în realitate ca la televizor?, iar răspunsul meu a fost prompt, răspuns pe care am vrut musai să-l aflați și voi: „Este și mai drăguță. O cunosc de mai bine de zece ani și, vă spun, nu s-a schimbat deloc. Este extrem de serioasă, nu știe ce sunt acelea pretenții de vedetă, are un aer de modestie specific ardelenesc și este unul dintre cei mai amabili oameni pe care i-am cunoscut vreodată.

Credeați că este greu să faci un shooting cu o vedetă și un copil mic? Sincer, chiar și mie mi-a trecut prin minte acest gând dar, ce credeți? Ne-am întâlnit în camera 506 a Hotelului Lido by Phoenicia, într-o zi de luni, iar în câteva ore am terminat totul. Nu de alta, dar așchia nu sare departe de trunchi, iar Eva, la doar trei ani și jumătate, îi seamănă leit mamei sale, nefiind nici pe departe un copil care să creeze probleme. Motiv pentru care lucrurile au mers șnur, mezina familiei manifestând reale calități de model profesionist, la ședința foto.

Totul s-a desfășurat pe acordurile piesei „Supereroi, care a ajuns pe locul 1 în Trending, pe YouTube, după ce a strâns 1,2 milioane de vizualizări în doar 24 de ore de la lansare. Așadar, ele sunt Andra și Eva Măruță!

Este luna martie, luna în care sărbătorim femeia și mama… Cum este luna martie, pentru tine, de când ai devenit mamă?

E o lună specială. Am multe amintiri frumoase… E luna în care s-a născut David! E luna când am primit prima floare de la el, primul „te iubesc de la David și apoi de la Eva, când îmi întind brațele să îi cuprind… Mă topesc, pur și simplu, mă topesc de atâta iubire și de dragul lor. Faptul că sunt mama lor mă face foarte, foarte fericită și îmi vine să sărbătoresc în fiecare zi că din iubirea mea și a soțului meu a apărut această familie, noi doi și încă două suflete noi. Mi se pare foarte dulce că cei mici fac felicitări, desene sau colaje pentru noi, mamele, pentru mine cel puțin înseamnă foarte mult. Și mă face să mă gândesc mai mult la mama și la câte a făcut pentru mine și frații mei.

Care este cea mai frumoasă amintire pe care o ai cu ocazia acestei zile?

Cea mai frumoasă surpriză pe care ți-au făcut-o soțul sau copiii? În fiecare an sunt copleșită de buchetele superbe de flori primite de la Cătălin, de declarațiile lui și de surprizele pregătite de Eva și David. Decupează poze, aleg ce le place, de la florărie, special pentru mine, îmi spun o poezie, îmi aduc mărțișoare. Sunt niște îngerași, nu am cuvinte să spun cât mă emoționează că se gândesc la ce îmi face mie plăcere.

Dar tu, în copilărie, ce surprize îi făceai mamei tale, de 1 și 8 Martie?

O felicitare, decupată de mine, cu flori lipite tot cu mâna mea, colorată și scrisă pentru mama. Îi reaminteam an de an că e cea mai bună mamă din lume. Încă mai cred asta, pentru mine e cea mai bună. Nu făceam cadouri scumpe, tata îi aducea flori, iar noi, copiii, aduceam felicitări. Era suficient să îi vedem lacrimi de fericire pe obraji. Mama e la fel de emotivă ca mine, de la ea am moștenit sensibilitatea și mă bucur pentru asta.

Foto: VIVA! – Alex Gâlmeanu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton