Andra și Eva au înregistrat prima piesă împreună. "Deschide ușa, creștine!" te va impresiona până la lacrimi!

 Oana Pantazi
.

Recent, Andra și-a surprins fanii, oferindu-le cel mai frumos cadou de Sărbători – artista și fiica ei au cântat împreună colindul „Deschide ușa, creștine!”, iar piesa a făcut furori pe TouTube.

Micuța Eva, fiica Andrei, calcă fără doar și poate pe urmele mamei sale, iar de asta s-au convins recent fanii artistei, când Andra a înregistrat alături de fiica ei prima piesă, care a fost postată pe YouTube, colindul tradițional „Deschide ușa, creștine!”.

De altfel, nu este prima oară când Andra și fiica ei cântă împreună, cele două interpretând recent aceeași piesă, pe scena Operei Naționale, în fața a peste 800 de invitați. De același succes s-a bucurat și înregistrarea de pe YouTube, în doar două zile duetul mamă-fiică înregistrând nu mai puțin de 500.000 de vizualizări.

Gestul impresionant al Evei față de mama ei

Că Eva îi calcă pe urme celebrei sale mame se vede încă de pe acum, micuța moștenind de la mama ei nu numai vocea, ci și expresivitatea. Pe scurt, filmarea este este extrem de impresionantă, iar la asta Eva are un aport important. Chiar și Andra a fost surprinsă de unul dintre gesturile fiicei sale, gest care a înduioșat-o vizibil pe artistă, chiar în timpul înregistrării. Încă de la primele acorduri ale piesei, Eva, absolut spontan, i-a sărutat mâna mamei sale, care a fost la un pas de a izbucni în lacrimi…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton