Mesajul emoționant transmis de Violeta, fiica Andreei Marin, către fratele ei, Radu Ștefan Bănică: ”Când am văzut filmarea, am început să plâng”

 Oana Popoiag
.

La 12 ani recent împliniți, Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, se înțelege de minune cu fratele ei mai mare, Radu Ștefan Bănică. După ce adolescentul a cântat alături de celebrul său tată la concertul de Crăciun de la Sala Palatului, fetița a ținut să-i transmită un mesaj plin de căldură și emoție.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, a împlinit 12 ani și deja dă dovadă de maturitate în raport cu cei din jur. În plus, relația ei cu fratele vitreg, Radu Ștefan, este una extrem de caldă. Violeta a uimit pe toată lumea prin mesajul transmis fratelui său după ce acesta a cântat alături de tatăl lui pe scena Sălii Palatului.

Ce i-a spus Violeta fratelui său, Radu Ștefan Bănică

'Am primit acest video de ziua mea. Este cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc. Sunt atât de mândră de fratele meu, Radu Ștefan Bănică, și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru un asemenea frate. Când am văzut filmarea am început să plâng. Apreciază-i pe cei care te iubesc și prețuiește-i pentru totdeauna. Ești cu adevărat norocos, când întâlnești pe cineva ca el (n.r. fratele ei, Radu Ștefan)', acesta a fost mesajul transmis de Violeta pentru fratele său, în vârstă de 16 ani.

Foto: Instagram, arhiva VIVA!

Citește și: Andra și Eva au înregistrat prima piesă împreună. „Deschide ușa, creștine!” te va impresiona până la lacrimi!

Violeta fiica lui Ștefan BănicăVioleta fiica lui Ștefan Bănică
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton