De ce a fost Andi Moisescu la un pas să plece de la Apropo TV: „Era infernal. Ajungeam acasă dimineața la 9, cu ochii explodați, roșii, de la...”

 Radulescu Ruxandra
.

De ce a fost Andi Moisescu la un pas să plece de la Apropo TV. Prezentatorul de la PRO TV este o prezență foarte îndrăgită pe micul ecran. Este greu de perceput pentru fani cum ar arăta emisiunea Apropo TV fără Andi Moisescu. Totuși, vedeta făcut o mărturisire la care publicul nu s-ar fi așteptat. La un moment dat, el a fost la un pas să plece din show.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce a fost Andi Moisescu la un pas să plece de la Apropo TV. Andi Moisescu a devenit un adevărat om de televiziune. Acesta a intrat în atenția publicului cu emisiunea Apropo TV, dar pe parcurs a luat parte și la alte proiecte cel puțin la fel de importante. Prezentatorul a fost unul dintre jurații de la Românii au Talent, iar telespectatorii l-au apreciat foarte mult în acest rol.

andi-moisescu-98andi-moisescu-98

De ce a fost Andi Moisescu la un pas să plece de la Apropo TV

În prezent, Andi Moisescu continuă să prezinte emisiunea care l-a consacrat și care îl reprezintă cel mai bine „Apropo TV”. Invitat la podcastul lui Goira, Aproximativ Discuții, Andi a vorbit despre momentul în care a simțit că vrea să renunțe la show-ul Apropo TV.

Citește și: Cum se descurcă Andi Moisescu în rolul de tată, cu doi copii adolescenți: „Sper să nu trezesc invidii inutile. Îmi doresc să ajungă…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce pasiune ascunsă are Andi Moisescu: „Învăț niște copii meseria asta'

Citește și: „Am divorțat în același loc. Eram hotărât să nu mă mai căsătoresc”. Cum a început povestea de dragoste dintre Dan Chișu și Alina Chivulescu

Citește și: Adelina Pestrițu, experiență neplăcută la o ședință foto: „Am pierdut ziua degeaba”

Andi Moisescu, despre plecarea de la Apropo TV, într-o perioadă când era absolut epuizat din cauza jobului. Prezentatorul a mărturisit că se ocupa de unul singur de mai multe aspecte ale show-ului de la PRO TV. Acesta le-a spus colegilor, la un moment dat, că nu mai vrea să continue. O altă problemă pe care a întâmpinat-o emisiunea a fost bugetul care era din ce în ce mai mic. Andi Moisescu a mărturisit că la acest moment bugetul pentru Apropo TV este zero și toate veniturile vin din publicitate.

La acest moment bugetul emisiunii este zero. Au fost multe momente în care am zis „Gata, mă las', pentru că eram obosit. Eu îmi aduc aminte când am început Apropo TV. Nu aveam editor și la primele emisii îmi montam singur toată emisiunea. Toată! Dar tot eu eram și ală care făcea și materialele.” a mărturisit Andi Moisescu.

Andi Moisescu a avut probleme de sănătate din cauza muncii

Evoluția emisiunii Apropo TV avea să devină din ce în mai dificilă. Andi Moisescu s-a văzut de multe ori copleșit de volumul de muncă și de lipsa unui studio profesionist. Prezentatorul a dezvăluit că la începutul show-ului de la PRO TV, el devenise omul-orchestră care suplinea lipsa unei întregi echipe.

Aveam o echipă, dar făceam alt tip de materiale. În prima parte atunci n-aveam nimic. N-aveam echipament și am închiriat un studio de producție noaptea. Așa am dus primele emisii și ajungeam acasă dimineața la ora 9, cu ochii explodați roșii, de la stat în monitoarele alea. Atunci mi-am stricat și vederea și tot. Era crunt. Era ceva infernal nici nu vreau să-mi aduc aminte, apoi am trecut prin momente dificile ce țineau de bugetare.

Andi Moisescu: „Era vorba să opresc Apropo TV.”

Andi Moisescu a dezvăluit și momentul care i-a pus capac și cel care l-a făcut să se gândească să ia decizia de a pune punct emisiunii Apropo TV. Prezentatorul era teribil de epuizat și simțea că nu mai poate face față. Cei care l-au convins să continue proiectul au fost colegii din echipă.

Ajunsesem la un volum de muncă în care eram căpiat. Nu mai puteam. Am avut multe momente în care am ajuns în burn-out complet . Ajunsesem la punctul în care voiam să ma las, am zis „Așa nu mai pot s-o duc'. Era vorba să opresc Apropo TV.

Ăștia mă știau, mă citeau. Îmi spuneau „Lasă, mă. Du-te și mai odihnește-te puțin'. Mă duceam acasă, dormeam 4- 5 ore, iar apoi colegii îmi ziceau: „Hai, mai facem un sezon'. Și uite așa au trecut 18 ani.„, a menționat Andi Moisescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton