Adriana Bahmuțeanu, decizie neașteptată în legătură cu presupusa fiică a logodnicului ei: "Să dea Dumnezeu să avem o familie cât mai mare"

 Dumba Gabriela
.

Adriana Bahmuțeanu va fi alături de presupusa fiică a logodnicului ei, indiferent de rezultatul testului de paternitate. Bahmu așteaptă din clipă în clipă să afle dacă Melissa este sau nu fiica lui George Restivan, în urma testului ADN, însă indiferent de rezultat ei au hotărât să fie alături de tânără.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei, George Reativan, s-au numărat printre invitații de la petrecerea aniversară fastuoasă a Anamariei Prodan, iar aici au făcut declarații în legătură cu Melissa, tânăra de 25 de ani care susține că este fiica lui George.

34433443

Adriana Bahmuțeanu s-ar bucura dacă Melissa ar fi fata lui George Restivan

După întreaga controversă cu tânăra de 25 de ani care susține că e fiica lui, George Restivan spune că vrea s-o ajute pe Melissa indiferent de rezultatul testului de paternitate.

„Am fost informați că testul este pe drum. Acum nu știu cât face poșta de la Timișoara la București, 2-3 zile probabil. Așteptăm. (…) Nu avem nicio emoție.

Vrem să fie bine pentru toată lumea, mai ales că e perioada Crăciunului, Sărbătorile de iarnă. Vrem să trecem în 2023 cu toate rezolvate. Indiferent de cum o fi rezultatul, noi tot aceeași poziție o avem. O să oferim iubire în continuare.', a declarat George Reativan pentru Antena Stars.

Adriana a intervenit și a confirmat că și ea își dorește să fie totul bine, să aibă „o familie cât mai mare' și să meargă la botezul copilului pe care Melissa îl va naște în curând.

„Cu tot dragul o ajut și să dea Dumnezeu să avem o familie cât mai mare. (…) O să mergem (n.r. la botez). ', a precizat Adriana Bahmuțeanu, fiind completată de logodnicul ei: „Așteptăm invitația pentru botez'.

Citește și:Anamaria Prodan și-a sărbătorit ziua de naștere în avans la Mănăstirea Nechit.Ce cadou a primit impresara din partea preoților

Citește și:Ce probleme de sănătate are Vlăduță Lupău, după ce a ajuns de urgență la spital:'Început de…'

Citește și:Theo Rose, reacție după ce Carmen Harra a prezis că se va desparte de Anghel Damian:'O doamnă numerolog a zis ce a citit ea acolo în…'

Ce spune Melissa, presupusa fiică a lui George Restivan

Melissa Vaida spune că este fata nerecunoscută a lui George, bărbatul care urmează să devină soțul Adrianei Bahmuțeanu. Tânăra este supărată pentru că acesta nu a vrut să o recunoască și a blocat-o pe toate rețelele de socializare cand ea a încercat să îi vorbească.

Tânăra spune că a aflat la vârsta de 15 ani cine este tatăl ei, dar el pe atunci era atunci în America.

‘Aș fi vrut să îl cunosc, dar el m-a renegat! Am 25 de ani împliniți pe 25 octombrie. Am un băiețel de doi ani și jumătate, sunt însărcinată în șase luni, vine al doilea băiețel. Sunt căsătorită, pe soț îl cheamă Vaida’, a spus Melisa la Acces Direct.

Melissa susține că cel mai mult o doare că tatăl său spune că are un băiat, fără să pomenească vreun cuvânt despre fiica abandonată în urmă cu 25 de ani.

‘Povestea a fost… amândoi au fost tineri. Mama mea a avut 18 ani în perioada în care a rămas însărcinată cu mine. Ce știu să vă spune este că el nu m-a recunoscut nici în certificatul de naștere. În certificatul de naștere am tras linie la numele tatălui.

Nu l-a interesat despre viața mea. Când am avut eu 15 ani, aproape 16, atunci l-am văzut pentru prima și ultima dată pentru că a doua oară când l-am văzut a fost prin intermediul internetului’, povestește tânăra.

Bahmu este foarte fericită alături de George Restivan: „Cel mai drăgăstos bărbat”

În cadrul aceluiași interviu, Bahmu și iubitul ei s-au sărutat pătimaș, iar Adriana a confirmat încă o dată că George este alesul ei, dar și cel mai drăgăstos bărbat dintre toți cei care i-au fost alături de-a lungul anilor.

Este (n.r. cel mai drăgăstos bărbat pe care l-a avut). E un om foarte bun și e dovada că Dumnezeu mă iubește.', a spus Adriana Bahmuțeanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton