Andi de la Insula Iubirii este noul Burlac de la Antena 1

 Dana Enache
.

Veste neașteptată în showbiz! Andi de la Insula Iubirii, cel care a reușit să-i strice relația lui Hannelore, este noul Burlac de la Antena 1. Emisiunea este prezentată de Răzvan Fodor și va începe în curând.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andi de la Insula Iubirii este noul Burlac de la Antena 1, asta după ce, inițial, s-a zvonit că Jador ar urma să primească acest job. Ei bine, în urmă cu doar câteva momente s-a aflat: Andi este vedeta emisiunii de la Antena 1, după cum informează redactia.ro.

CITIȚI articolul integral, AICI.

Andi, noul Burlac, a devenit celebru la Insula Iubirii

Andi a devenit cunoscut grație emisiunii Insula Iubirii, acolo unde a reușit să o seducă pe Hannelore, cea care era căsătorită cu Bogdan.

„Am simţit bucurie pentru ea că a realizat că trebuie să se elibereze. Că nu o nuntă, nu un act o poate face fericită. I-am explicat şi ei şi tuturor o să vă zic acelaşi lucru. Sunt de părere că anumite momente nu le poţi recrea. A fost frumos, dar a fost atunci. Nu mai este nici mediul propice, nici din partea mea, nici din partea ei probabil. Nu are rost să forţăm un lucru de dragul vremurilor trecute, când nu mai suntem aceeaşi', a povestit Andi la momentul despărțirii de Hannelore.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton