Anda Adam, despre zvonurile că divorțează, după scandalul cu presupusa amantă a soțului: "El știa în ce horă se bagă"

 Stamen Diana
.

După scandalul izbucnit din cauza femeii care a încercat să-l cucerească pe soțul vedetei, noi detalii uluitoare au fost scoase la iveală. Anda Adam face primele declarații despre divorț, după ce gurile rele au zis că s-a despărțit de Sorin Nicolescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Zvonurile despre un posibil divorț între Anda Adam și Sorin Nicolescu nu sunt de ieri de azi. După ce au apărut în presă mesajele de amenințare pe care artista i le-a dat presupusei amante a soțului ei, tânăra a declarat că de fapt bărbatul este fostul soț al Andei Adam și că ce doi ar fi despărțiți. Vedeta nu a confirmat divorțul, dar nici nu a negat că a divorțat de tatăl fetiței sale. Anda Adam a declarat că locuiește în continuare cu Sorin Nicolescu și a făcut declarații destul de evazive.

Anda Adam (3)Anda Adam (3)

Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât.

Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo', a spus Anda Adam la Antena Stars.

Citește și: Anda Adam, prima reacție în scandalul cu femeia care i-ar fi dat mesaje soțului ei: „Cineva vrea să-mi facă rău”

Citește și: Tânăra amenințată de Anda Adam că a încercat să-i fure soțul face primele declarații: 'Și ea își face viața'

Citește și: Anda Adam, amenințări și jigniri la adresa unei tinere care a încercat să-i seducă soțul: „Dacă te prind, rămâi fără păr în cap!”

Citește și: Ce dietă ține Anda Adam, la 40 de ani: „Mănânc ca să supraviețuiesc”/ INTERVIU

Soțul Andei Adam este detașat de situație

Sorin Nicolescu pare că nu este prea afectat de scandalul în care este implicat. Anda Adam a declarat că soțul ei a știut în ce se bagă atunci când s-a căsătorit cu ea.

„El este detașat de subiect pentru că el atunci când m-a cunoscut sau când a luat decizia de a fi cu mine, știa exact în ce horă intră să joace. Nu are de ce să fie afectat pentru că este asumat. Copilul este perfect normal, sănătos, fericit, râdem, ne bucurăm de ea și îți garantez că orice ar fi pe lumea asta, aș face tot ce îmi stă în putință ca fiica mea să fie fericită. Pentru mine fericirea Evelinei este cel mai important lucru din lume.', a mai spus vedeta.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton