Jurații de la Chefi la Cuțite, mesaje emoționante pentru Gina Pistol după ce a născut: ”Abia așteptăm să vină în bucătărie”

 Stamen Diana
.

Gina Pistol are o relație specială cu cei trei jurați de la Chefi la cuțite, iar Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu i-au transmis un mesaj emoționant proaspetei mămici.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol a născut pe 9 martie o fetiță perfect sănătoasă, iar felicitările au curs pe rețelele de socializare pentru proaspăta mămică. Cei trei jurați de la Chefi la cuțite i-au transmis un mesaj emoționant colegei lor.

Gina Pistol Chefi (3)Gina Pistol Chefi (3)

„Felicitări Gina Pistol și Smiley. Go Girl!', a scris Florin Dumitrescu pe Instagram. Chef Sorin Bontea s-a bucurat extrem de mult când a auzit că a născut colega sa: 'Gata, de azi avem o nepoțică. Felicitări Gina Pistol'.

„Ce pot să îi urez? Îi doresc să aibă o fetiță sănătoasă, zgomotoasă. Abia o aștept să mă împiedic de ea în platou. La noi așa suntem obișnuiți, cu copiii prin bucătărie', a fost reacția lui Cătălin Scărlătescu pentru FANATIK.

Citește și: Laura Cosoi, mesaj pentru Smiley, după ce Gina Pistol a născut: 'Li se întâmplă ce merită'

Citește și: Smiley, primele declarații după ce a devenit tată pentru prima dată. Cum se simte Gina Pistol

Citește și: Ce nu vrea Smiley să afle fiica lui, despre el. Răspunsul are legătură cu Gina Pistol!

Citește și: Gina Pistol a plâns la Chefi la Cuțite. Ce cadou emoționant a primit:„Draga lui mama…'

Gina Pistol a născut o fetiță

Gina Pistol a născut o fetiță pe 9 martie și a fost extrem de emoționată când a intrat în sala de operație. Vedeta a devenit mamă pentru prima dată, iar Smiley se simte cel mai norocos bărbat. Gina Pistol a născut prin cezariană, iar totul a decurs așa cum era normal. Surse din anturajul cuplului au confirmat informația în exclusivitate pentru VIVA!: „Are 3.2 kg și 51 centimentri’.

Acum, vedeta își poate ține bebelușul la piept, după ce a așteptat nouă luni cu atâta nerăbdare. Gina Pistol și-a dorit mult să rămână însărcinată, iar minunea s-a întâmplat, deși medicii i-au spus că nu poate avea copii.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton