Anca Serea, secrete din viața de cuplu: „Nu este suficient să îi spui unui om că îl iubești”

 Iacob Antonia
.

Anca Serea a oferit detalii din mariajul cu Adi Sînă și a dezvăluit cum reușește să mențină aprinsă flacăra iubirii după atâția ani. Prezentatoarea de la Prima TV și solistul sunt căsătoriți din 2015.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși are o viață profesională destul de activă, Anca Serea reușește să petreacă timp și în compania partenerului său de viață. Vedeta tv a dezvăluit recent care este rețeta pentru o căsnicie perfectă. Drept urmare, cei doi soți ies în oraș să ia cina o dată pe săptămână și încearcă să plece mai des în vacanțe fără copii.

adi-si-anca-sereaadi-si-anca-serea

Anca Serea, secrete din viața de cuplu

„Zilele acestea am petrecut mult timp în doi, alături de Adrian, și pentru că multe persoane m-au întrebat, vă voi explica în continuare mai în detaliu. Chiar dacă poate v-am mai spus și în trecut timpul petrecut în cuplu este deosebit de important deoarece menține o relație sănătoasă.

Atunci când ai o familie, adică când apar copiii, prioritățile se schimbă și ajungi, fără să vrei, prins într-o rutină obositoare între muncă și casă. Noi în cuplu ne alocăm în fiecare săptămână cel puțin o zi în care ieșim în oraș singuri și încercăm, pe cât posibil, să avem și câteva zile de vacanță în doi', a explicat Anca Serea, conform Wowbiz.

Citește și: Anca Serea nu mai poate face copii: „Starea mea de sănătate e precară…'

Citește și: Cum arată Anca Serea în costum de baie, după șase nașteri

Citește și: Cine este Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș. Cu ce se ocupă

Citește și: Cine este Ionuț Iacob de la Mireasa, sezonul 4. A lucrat ca barman

De ce nu mai poate Anca Serea să facă copii

Mama eroină a showbiz-ului românesc, a primit o veste cruntă din partea medicilor. Vedeta și-ar mai dori un copil, deși are deja șase, dar problemele de sănătate nu îi permit. O boală care i-a dat bătăi de cap din copilărie s-a agravat.

Este o anemie despre care, spune ea, suferă de la 18 ani. Dacă până acum a fost ușor de tratat, acum îi pune starea de sănătate în pericol.

„Nu că nu mai vreau… Adi își dorește foarte mult, eu, sincer… nu că nu mai vreau… nici nu mai pot. Am niște probleme medicale, oarecum, pe care nu le-am trecut de anul trecut. Și starea mea de sănătate e mai precară de la anemia aia… Anemia o am de când eram mică, să spună așa, cred că 18 ani’, a declarat Anca Serea pentru Ciao.ro.

Cum s-au cunoscut Anca Serea și Adi Sînă

Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu omul de afaceri Filip Poplingher. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010. Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah. Atunci când l-a cunoscut pe artist, Anca Serea se afla într-un bar de karaoke.

„Așa a reușit soțul meu, cu dă-mi numărul tău, la prima întâlnire. Dar nu i l-am dat. Și a insistat toată noaptea până i l-am dat. I-am scris pe un șervețel, într-un bar de karaoke, eu eram cu fetele și el era cu băieții. Și mi-a cântat o melodie și până la urmă i-am picat în plasă, dar după mult timp. M-a sunat în fiecare dimineață', a povestit Anca Serea despre Adi Sînă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton