Horoscop 10 octombrie 2021. Balanțele sunt câștigătoarele zilei

 Sutiu Theodora
.

Horoscop 10 octombrie 2021. Ziua de duminică va fi una excelentă pentru mai multe zodii. Prima săptămână a lunii octombrie se încheie și se pregătește să facă loc unei noi perioade pline de emoții și de multe lucruri noi. Leii vor avea parte de o zi minunată, iar Balanțele vor primi o veste bună, pe plan profesional, deși este o zi de weekend.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

O poziție optimă a lui Venus va face această zi de duminică să fie decisivă, magic și norocos pentru cei născuți sub semnul Săgetătorului și al Leului.

Horoscop 10 octombrie 2021. Berbec

Această săptămână a fost pentru Berbeci o perioadă de schimbare continuă, iar weekendul nu poate fi altfel.

Veștile care vor ajunge la urechile lor vor fi pozitive. Apropierea familiei și a celor dragi va ajuta la depășirea unui moment complicat.

Nu ar fi rău totuși să începi să renunți la anumite obiceiuri și să-ți schimbi rutina. Ieșirea din zona de confort nu este un lucru rău și nu ar trebui să ai niciun motiv de îngrijorare.

Horoscop 10 octombrie 2021. Taur

Cei născuți în zodia Taur vor putea, astăzi, în sfârșit să preia controlul asupra diverselor situații și să înfrunte viața cu motivația potrivită.

Duminica va fi o zi care va ajuta să vă cunoașteți mai bine și să înțelegeți care ar putea fi cea mai bună modalitate de a vă ține capul sus și de a reuși să vă atingeți cel puțin o parte din obiective.

Învață să spui „nu’ atunci când nu este vorba despre chestiuni foarte importante și implică-te în activități mai lejere. Totul este spre binele tău!

Horoscop 10 octombrie 2021. Gemeni

Norocul nu le surâde astăzi Gemenilor. Pentru ei ziua va fi puțin încurcată și greu de înțeles, dar nimic nu este de netrecut.

Trebuie să te bazezi pe ajutorul unor persoane care sunt mai experte în anumite domenii nu este cu siguranță ceva de care să îți fie rușine. Iubirea, în ciuda confuziei inițiale, va fi întotdeauna prezentă și vie.

Ți se va lua o piatră de pe inimă și vei putea răsufla ușurat. Tot acum te-ai putea implica și în activității de caritate.

Horoscop 10 octombrie 2021. Rac

Racii primesc vești bune astăzi. Bucuria și fericirea vor putea în sfârșit să se întoarcă, chiar dacă nu toată lumea va putea să le simtă prezența de vineri, scrie stiridediaspora.

Totuși, aveți grijă să nu vă distrageți atenția în timp ce vă aflați la serviciu: o mică greșeală ar putea să vă îndepărteze mult timp liniștea sufletească și să ducă la îndoieli și suferință.

În plus, ai nevoie să te refaci după un eșec sau o nedreptate care ți s-a făcut, așa că ar fi bine să-ți acorzi ție puțin timp. Poți medita, te poți gândi la ce ai de făcut pe viitor și să petreci mai mult timp cu tine însuți.

Horoscop 10 octombrie 2021. Leu

Potrivit astrologilor, influența pozitivă a lui Venus va ajuta pe Raci la organizarea unei zile de neuitat.

Compania partenerului nu va lipsi, iar prezența celor dragi se va face simțită chiar și în weekendul care stă să vină, favorizând nașterea unor situații deosebite, pline de fericire.

Astăzi, atragi veștile ca un magnet și vei primi răspunsuri pe care le căutai de multe vreme fără să mai cauți îndelung. Fii atent la orice semn sau indiciu care ți se arată.

Horoscop 10 octombrie 2021. Fecioară

Din păcate pentru Fecioare, neînțelegerile ar putea fi la ordinea zilei pentru ei. Un conflict cu cineva se vede la orizont, mai ales având în vedere distanța lui Venus, care este ocupată să își exercite influența pozitivă asupra altor semne zodiacale.

Important, în ciuda tuturor lucrurilor, este să nu coborâți niciodată capul și să vă pregătiți. Întâmpinați momente mai bune în compania partenerului și a celor dragi.

Nu mai poți întoarce timpul, așa că încearcă să rezolvi problema cum poți mai bine. Poate o discuție cu persoana respectivă ar putea îndrepta lucrurile. Nu pierzi nimic dacă încerci, până la urmă.

Horoscop 10 octombrie 2021. Balanță

Așa cum precizam la început, ziua de duminică este perfectă pentru Balanțe. Ele vor avea parte numai de lucruri bune.

Mulți dintre dintre cei născuți sub această zodie vor fi bucuroși și fericiți, în timp ce alții pot ascunde una sau mai multe noutăți capabile să aducă unele schimbări pozitive în viitorul apropiat.

Sosirea unei oferte de muncă mai bune, sau chiar una neașteptată, vă va ajuta să vă păstrați zâmbetul pe față. Astfel, săptămâna se va termina foarte bine pentru ei.

Citește și: Cele mai cuceritoare zodii

Citește și: 3 zodii de bărbați care nu vor înșela niciodată

Citește și: Care este sufletul tău pereche în funcție de zodie

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Horoscop 10 octombrie 2021. Scorpion

Duminică Scorpionul s-ar putea să nu fie printre semnele cele mai favorizate de Venus. Distanța acestui astru se va resimți mai ales astăzi, când oboseala și stresul se vor intrerpune, iar locul lor va fi luat de clipe de relaxare.

Tot ce trebuie să faceți este să vă luați câteva momente pentru a vă regenera energia și să organizați o excursie în afara orașului sau o cină la lumina lumânărilor.

Strălucești de-a dreptul, iar cu abilitățile tale de comunicare vei reuși să-i impresionezi pe cei din jur.

Horoscop 10 octombrie 2021. Săgetător

Duminică, norocul le va surâde din plin Săgetătorilor, pentru că și ei se numără printre zodiile favorizate de tranziția planetei Venus.

Norocul, mai ales în dragoste, va însoți zodia în cauză pe tot parcursul zilei. Reușita de a îndepărta momentele de bucurie și seninătate va fi complicată, dar nu dificilă.

Din acest motiv este indicat să îndepărtezi orice tip de gând negativ și să te dedici construcției unei relații stabile și durabile.

Horoscop 10 octombrie 2021. Capricorn

Oboseala pare să îi însoțească pe Capricorni și duminică, dar cu siguranță nu va mai fi ca la începutul acestei săptămâni. Mai mult, astrele le-au pregătit diverse surprize.

Cei care, până acum, nu au avut șansa de a încerca o relație stabilă se pot trezi împărțiți între doi pretendenți. Aveți grijă să nu exagerați: să vă simțiți dorit este frumos, dar să profitați de acest lucru este mai puțin plăcut.

În urma unei discuții cu o persoană apropiată ți s-ar putea schimba perspectiva asupra întregului tablou.

Horoscop 10 octombrie 2021. Vărsător

Duminică Vărsătorii ar putea apărea unele încetiniri în mediul de lucru, ceea ce ar putea duce la o creștere rapidă, dar controlabilă, a nivelului de stres, chiar dacă în mod normal weekendul e pentru odihnă.

În dragoste și în relații, nu ar trebui să existe motive de îngrijorare. Oricare ar fi ocupația actuală, fie că este un hobby sau un loc de muncă.

Totodată, lumea ți-ar putea fi dată peste cap de un fost partener, însă nu lăsa ca un astfel de moment să te dezechilibreze. Concentrează-te pe ce ți-ai propus.

Horoscop 10 octombrie 2021. Pești

Săptămâna care tocmai a trecut nu a fost cu siguranță una dintre cele mai bune, iar unele persoane au avut ghinionul de a trăi pe propria piele acest lucru. Totuși, duminică lucrurile tind să devină mai bine.

Ești capricios, iar lucrurile ar putea lua o turnură nedorită dacă nu îți schimbi comportamentul. Tot din cauza mofturilor ai putea face cheltuieli exagerate, numai pentru a-ți satisface pofte de moment.

Dacă nu știi când să spui stop ai putea avea discuții serioase și cu partenerul. Mizează, mai degrabă, pe moderație și echilibru.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton