Anca Pandrea a primit o factură uriașă la gaze. Câți bani trebuie să achite actrița: „Am de plată foarte mult, în valoare de peste...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Anca Pandrea a primit o factură uriașă la gaze. Din păcate, și actrița se confruntă cu o situație delicată în privința facturilor. Artista are de plătit o sumă mare pentru luna ianuarie, după ce, spune ea, a plătit mult și pentru luna decembrie. Acum, ea se gândește cu groază la plata pentru luna februarie, mai ales că atunci a fost și mai frig. Vedeta ne-a povestit despre toate acestea, dar ne-a dezvăluit și că urmează să-l comemoreze pe regretatul Iurie Darie. Iată cum s-a pregătit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Într-un interviu pentru viva.ro, Anca Pandrea ne-a povestit că a primit o factură uriașă la gaze. Totodată, actrița ne-a mărturisit că vrea să îi facă o comemorare actorului Iurie Darie. Pe data de 9 martie, ea va merge mai întâi cu niște mucenici la cimitir, iar pe data de 14 martie, actrița va merge iar acolo, de ziua marelui actor. Dacă mai trăia, Iura ar fi împlinit venerabila vârstă de 94 de ani.

anca-pandrea-altaanca-pandrea-alta

Citește și: Anca Pandrea a suferit a patra operație la ochi. Cum se simte acum: „Am avut o hemoragie. Medicilor le este teamă să nu…' / EXCLUSIV

Citește și: Anca Pandrea, gest emoționant în memoria lui Iurie Darie. Ce face de Sărbători, la mormântul lui: „Îi punem și lui tacâmuri la masă, ca și când este aici' / EXCLUSIV

Citește și: Ce îi reproșează Irina Fodor soțului ei, Răzvan Fodor, după 16 ani de relație: „Normal că mai apar mici conflicte. Uneori îi atrag atenția dacă…' / EXCLUSIVCitește și: Robert Turcescu și-a cunoscut actuala soție pe Facebook, după despărțirea de Oana Sârbu: „Nu plecasem la vânătoare să vânez o gagică'

Anca Pandrea a primit o factură uriașă la gaze

Anca Pandrea s-a trezit cu o factură uriașă la gaze. Văduva actorului Iurie Darie are de plătit peste 900 de lei, după regularizare, la factura de gaze. Actrița susține că și în luna decembrie i-a venit o factură mare, în valoare de 740 de lei. Vedeta este speriată și nu înțelege de ce i-a venit atât de mult de plată. Ea se gândește de pe acum cu groază la factura ce va veni cu consumul pentru luna februarie, când a fost și mai frig.

'Am de plată foarte mult. Mi-a venit factura la gaze în valoare de peste 900 de lei regularizare, probabil pentru luna ianuarie. În condițiile în care, în decembrie, am plătit 740 de lei. Ce regularizare este aceasta și de ce a venit atâta factura la … chiar nu știu! Nici nu vreau să mă gândesc cât va veni pentru luna februarie!', a declarat Anca Pandrea, pentru viva.ro.

Anca Pandrea, omagiu emoționant pentru Iurie Darie

Anca Pandrea vrea să îl comemoreze pe Iura de ziua lui. Marele actor ar fi împlinit 94 de ani pe data de 14 martie. Iurie Darie s-a stins din viață pe un pat de spital pe 11 noiembrie 2012. Mai întâi, actrița va merge cu mucenici la cimitirul unde este îngropat actorul, pe data de 9 martie, iar mai apoi, pe 14 martie, de ziua lui Iura.

'Am comandat 10 mucenici moldovenești să îi împart la Iura la cimitir și pe data de 14 martie merg din nou acolo, pentru comemorarea lui Iura. Pe 14 era ziua lui. Merg să îi spun să stea în lumină și să îi spun că mi-e dor de el și lucruri din acestea frumoase', a declarat văduva lui Iurie Darie, pentru viva.ro.

Anca Pandrea pune tacâmuri la masă pentru Iura

Anca Pandrea este mereu cu gândul la Iura. Actrița nu pleacă de acasă fără poza lui din piept. De sărbători, văduva actorului Iurie Darie, a stat acasă. Strugurii și peștele nu i-au lipsit de la masă. Actrița însă, a pus tacâmuri și pentru regretatul actor, ca și când el ar fi fost de față. În plus, de 10 ani de când a murit marele actor, Pandrea împodobește bradul singură. De atunci nu mai pune globuri în pom și beteală, ci doar fotografii cu ea și cu Iura. Beteala este pusă la mormântul actorului.

'A doua zi de Crăciun o să merg la Iura. Niciodată de sărbători nu merg în prima zi. Nici de Crăciun, nici de Noul An, nici de Paște. Tot a doua zi merg. Și la Crăciunul acesta, la fel procedez. O să merg tot a doua zi. Nu merg în prima zi, pentru că e foarte multă lume. Și o să merg la Iura a doua zi de Crăciun cu niște prietene. Le-am invitat la mine și o să luăm masa împreună. Și, normal, și cu Iura. Îi punem și lui tacâmuri la masă. Asta fac și când sunt doar eu cu el la masă. Pun tacâmuri pentru două persoane. Ca și când este aici. Mă îmbrac frumușel și mâncăm amândoi', a mai declarat pentru viva.ro, văduva actorului Iurie Darie.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton