Cum să îți faci ochii să pară mai mari cu ajutorul machiajului

 Calin Maria Bianca
.

Cum să îți faci ochii să pară mai mari cu ajutorul machiajului. Toate vrem să avem o privire pătrunzătoare și ochi mai mari, însă nu toate am avut norocul să ne naștem cu ei așa cum ne dorim. Totuși, datorită trucurilor de machiaj dezvăluite de către specialiștii din acest domeniu, putem oricând să avem ochii mai mari și mult mai bine conturați. Bineînțeles, trebuie să urmăm o serie de reguli. Iată care sunt acestea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ai văzut cât de bine se văd ochii persoanelor publice pe micile ecrane atunci când sunt machiate? Ai observat că aproape toate vedetele au ochii mari? Ei bine, nu este neapărat vorba de genă sau de Mama-Natură, ci de cele mai multe ori la mijloc sunt o serie de trucuri bine stăpânite de către make-up artiști. Acum însă nu mai este un secret cum poți face și tu acest lucru chiar la tine acasă și cu produsele cosmetice pe care le ai la îndemână.

Citește și: Ce rochii să porți la petreceri în 2022

Citește și: 4 aspecte esențiale care te ajută să cumperi online haine care îți vor veni ca turnate

Citește și: Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au fost eliminați de la America Express 2023: „Un drum foarte frumos, fără niciun regret”

Citește și: Survivor România 2023. DOC și Kamara s-au certat din nou și și-au adus acuzații incredibile

Fie că te pregătești pentru un eveniment important, un party sau chiar îți faci un machiaj de zi cu zi pentru a merge la muncă sau la cumpărături, cu aceste trucuri nu vei da greș niciodată. Ochii mari atrag pe oricine și sunt extrem de frumoși, astfel că este momentul să profiți și tu de puterea machiajelor pe care le ai în casă.

Cum să îți faci ochii să pară mai mari cu ajutorul machiajului

Dacă nu ai fost înzestrată de Mama-Natura cu o pereche de ochi mari, nu este cazul sa te întristezi. Prin machiaj, poți crea iluzia unor ochi mari și pătrunzători. Urmează aceste etape enumerate de noi mai jos:

1. Folosește un fard perlat

Fardurile mate sunt printre cele mai adorate de către femei în ziua de azi. Ce-i drept, oferă un plus de mister privirii tale, însa dacă vrei să ai ochi mai mari, nu aceasta este soluția. În ajutor îți sare un fard perlat. Atenție! Nu mat și nu sidefat, ci perlat. Acela care are o textură catifelată și puțin pigment strălucitor. O să lumineze zona și o să îți scoată în evidență privirea, mai ales dacă alegi o culoare potrivită. Cele mai bune nuanțe când vine vorba de efectul de mărire al ochiului sunt cele neutre, dar și nuanțele pastelate.

2. Definește linia internă a ochiului cu un creion alb

Secretul nu constă doar în folosirea unui fard perlat. În crearea unui efect de mărire al ochiului intră mai multe trucuri. Prin urmare, după ce ai folosit un fard perlat, definește-ți linia internă a ochiului cu un creion alb. Așa cum știm, albul dă impresia de mărire, iar spre deosebire de creionul negru, acesta face ca privirea să fie mai strălucitoare și seducătoare.

Ce alte trucuri îți dă impresia de ochi mai mari

Nu, nu e oprim doar la cele două trucuri menționate mai sus. Fie le combini pe toate și ai un efect superb, chiar peste așteptările tale, fie alegi unul dintre ele, care îți este cel mai practic și la îndemână. Suntem siguri, că nu ai mereu timp să faci fiecare pas, astfel că e momentul să vezi care te avantajează cel mai mult și să îl introduci în rutina ta de zi cu zi.

3. Curbează-ți genele și aplică un strat dublu de mascara

Acest truc este mai mult pentru femeile ce înaintează ușor, ușor în vârstă. Cu trecerea anilor, genele se lasă și fac ochiul să pară mai mic, cât și mai trist. Tu cu siguranță nu îți dorești acest lucru, astfel că este cazul să îți dublezi startul de macara. Nu, nu o să fie deloc inestetic dacă știi cum să-l aplici. Înainte de a aplica mascara, curbează-ți genele cu un clește special și cu multă grijă. Mai apoi aplică mascara în două straturi și 'insistă' pe colțurile externe.

4. Fă-ți un machiaj cat eye

Dacă ai un eveniment mai important, pe lângă trucurile de mai sus, specialiștii recomandă și machiajul cat eye. Codița specifică acestui tip de machiaj vă alungește ochii și conferă un look de felina, cu o privire pătrunzătoare. Ține cont că trebuie să păstrezi linia conturului destul de subțire, deoarece pe măsură ce se îngroașă atenuează efectul de mărire.

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton