Anca Lungu, dezvăluiri despre prima naștere: „Cele mai chinuitoare ore din viața mea”

 Dumitrache Medeea
.

Anca Lungu s-a mutat în Nisa în urmă cu câțiva ani, unde trăiește alături de soțul ei și de cei doi copii. Cu ocazia zilei de naștere a fetiței ei, fosta prezentatoare TV a povestit despre cum a fost prima naștere și a mărturisit că a suferit mult în acel moment.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anca Lungu împreună cu soțul său, grecul Harry Arampatzis, au părăsit România în 2018 și s-au mutat la Nisa împreună cu fata fostei prezentatoare TV din căsnicia cu Ștefan Lungu, Natalia, și între timp a mai apărut în familia lor și un băiețel.

anca-lungu1anca-lungu1

Cu ocazia zilei de naștere a fetiței ei, Anca Lungu a povestit pe Instagram cum a decurs prima naștere și prin ce momente de suferință a trecut. Fiica ei, Natalia-Adriana, a împlinit șapte ani.

Anca Lungu a povestit că acum șapte ani, când se năștea fetița ei, a trăit cele mai chinuitoare ore din viața ei deoarece nu și-a putut vedea copilul doar pentru câteva secunde după naștere, apoi a fost dusă în incubator. Vedeta a povestit că a primit o poză cu fetița ei și că, pentru mai multe ore, aceea i-a fost alinarea.

Cele mai lungi și chinuitoare ore din viață mea le-am trăit acum 7 ani, într-un bloc postoperator. Închideam ochii și încercăm să recreez momentul în care i-am auzit scâncetul puternic urmat de cele câteva secunde în care mi-a fost îngăduit să-i privesc chipul. Am primit apoi prima fotografie cu puiul meu din interiorul unui cuib de sticlă și am rezistat privind acea imagine mai bine de 6 ore. Ecranul telefonului devenise fereastră pe care aveam nevoie să o tot deschid ca să pot respira', a scris Anca Lungu.

Vedeta a mai povestit că, ajunsă lângă incubatorul fiicei, nu a putut să o ia în brațe, să o alăpteze, și, deși au fost momente dificile, Anca Lungu spune că este recunoscătoare pentru tot ce are astăzi.

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Anca Lungu în izolare, la Nisa:

Citește și: Monica Anghel a rămas cu traume după cutremurul din 77:

Citește și: Angela Rusu a rămas cu traume după cele patru fertilizări in vitro:

Citește și: Angelina Jolie a slăbit enorm după procesul cu Brad Pitt.

Au urmat câteva minute lângă incubatorul ei, fără s-o pot lua în brațe, fără s-o pot alapta, fără s-o pot asigura că totul va fi bine și că într-o zi toate acestea vor fi amintiri dulci-amare despre începutul nostru cu peripeții. Și iată că Degețica mea grăbită împlinește astăzi 7 ani, iar eu sunt cât se poate de recunoscătoare pentru minunea pe care o trăiesc în fiecare zi. La mulți ani, Natalia-Adriana! Să-ți fie viață senină că o zi de primăvară târzie!', a mai transmis Anca Lungu.

Cu ce se ocupă acum Anca Lungu

Anca Lungu a fost prezentatoare la Antena 1, de unde transmitea cele mai importante subiecte ale zilei, din platoul Observator. Însă, în aprilie 2018, a anunțat că se retrage din televiziune.

Fosta prezentatoare TV trăiește acum în Nisa, alături de familie, de unde gestionează un proiect online, numit printesapolonic.ro. Anca Lungu spune că nu îi pare rău că a renunțat la jobul ei, ci, din contră, se bucură că a câștigat mai mult timp alături de copii și că s-a redescoperit pe ea.

Sigur că mi-a fost greu să renunţ la televiziune. Dar a fost o schimbare de direcţie, nu simt că am abandonat ceva. Acum am un proiect pe Internet, prinţesapolonic.ro. Dar aici am câştigat foarte mult timp cu copiii mei. M-am redescoperit pe mine. Am devenit mai conştientă de lucrurile din jurul meu'.

Anca Lungu a mai precizat că în general nu este o mamă protectivă, însă nu a considerat că este în regulă să-și expună copiii pe internet: „Nu sunt o mamă extrem de protectivă, dar când vine vorba de internet, am avut grijă să nu-mi expun copiii. Ei nu au nimic de câştigat din expunerea asta, au şi ei dreptul la intimitate, imagine. Nu vreau să-i expun, aşa am simţit. De aceea n-o să găsiţi imagini cu chipul băieţelului meu. Şi soţul meu e de acelaşi principiu'.

Cine este soțul Ancăi Lungu

După două căsnicii eșuate, Anca Lungu și-a găsit fericirea în brațele unui milionar grec, Harry Arampatzis, ce se ocupă cu afacerile în domeniul cosmeticelor. La scurt timp după divorțul de Ștefan Lungu, Anca Lungu a fost văzută la brațul celui care acum îi este partener de viață.

Cei care l-au invitat pe grec în România au fost chiar Andreea Berecleanu și soțul ei, medicul estetician Constantin Stan. Atunci mai multe vedete au avut ocazia să primească sfaturi de la Harry Arampatzis, printre care și Anca Lungu.

„Harry e o persoană foarte discretă și mi-a predat și mie lecția asta, mai mult decât o știam eu. Are dreptate. Adevărata fericire merită trăită în liniște. Povestea noastră e simplă: ne-am îndrăgostit și am luat decizia de a reconstrui o familie. Nimic spectaculos, nimic neobișnuit. Sunt acasă oriunde e familia mea. Sunt acasă la Nisa, sunt acasă în Bucovina și sunt acasă și în Grecia, acolo unde se află bunicii lui Iorgos', a povestit Anca Lungu cu ceva timp în urmă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton