Culiță Sterp de la Survivor și-a cunoscut nepoata: "Îmi vine să plâng"

 Cica Cristina
.

Culiță Sterp a fost extrem de emoționat la întoarcerea în România, de la Survivor, și chiar a izbucnit în lacrimi pe aeroport când și-a văzut fratele și mai ales mama. Marea surpriză, însă, l-a așteptat acasă, când și-a revăzut iubita, dar și nepoțica. Artistul nu și-a putut stăpâni lacrimile când a luat-o pe micuță în brațe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp a avut parte numai de surprize de când s-a întors din Republica Dominicană, de la Survivor. S-au întâmplat destule în absența sa, unul dintre cele mai importante evenimente fiind că sora lui, Ileana Sterp, a născut o fetiță.

nepota-Culita-Sterp-2nepota-Culita-Sterp-2

Culiță Sterp, prima întâlnire cu nepoțica

Înainte de a deveni tată, Culiță Sterp este unchi, iar întâlnirea cu nepoțica lui l-a emoționat extrem de tare. Faimosul a izbucnit în plâns când a ținut-o pe Carla pentru prima oară în brațe.

„Vai, ce frumos ești! Săracul, chiar ai slăbit mult… Hai să vezi ce avem aici!', a remarcat din nou mama Geta când și-a văzut fiul.

În momentul în care fetița și-a făcut intrarea, atenția lui Culiță Sterp a fost captată de către cel mai nou membru al familiei: „Vai, nu cred! Cine e aici?! Vin-o încoace! Îmi vine să plâng. Ce mare e! O să am și eu un d-ăsta mic', a spus Culiță.

„O să fii și tu tată în curând!', a spus, la rândul ei, sora Faimosului.

Citește și: Daniela Iliescu, la spital pe ultima sută de metri cu sarcina.Cum se simte iubita lui Culiță Sterp

Citește și: Imagini de la întâlnirea emoționantă dintre Culiță Sterp și Daniela Iliescu.Ce nu s-a văzut la TV

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele declarații după despărțirea de Gabi Bădălău:„Învață să fii ok cu…'

Citește și: Alexandru și Andreea de la Mireasa divorțează:„Mă bătea până la leșin'

Ileana Sterp a născut când Culiță Sterp se afla la Survivor

Ileana Sterp a născut în Sâmbăta Mare, pe cale naturală, o fetiță perfect sănătoasă.

Ileana a povestit că s-a confruntat cu mari dureri la naștere, că micuța a avut peste patru kilograme la naștere.

„Am născut natural o fetiță de 4 kilograme 200. Cum vă spuneam, a fost o noapte foarte grea, plină de dureri.

Simțeam la un moment dat că nu mai pot, dar știam că Dumnezeu mă ajută să mai pot un pic.Iar când m-au pus pe masă să nasc, a fost foarte greu, strigam și zbieram încontinuu că nu mai pot, dar Dumnezeu a fost acolo lângă mine și m-a ajutat să duc la capăt. Suntem bine, mulțumim din toată inima, mulțumim pentru grij și pentru mesaje. Nu mai știu ce să mai zic’, a povestit tânăra.

Culiță Sterp a aflat la Survivor că sora lui a născut

Culiță Sterp a primit vestea neașteptată că sora lui a născut în timp ce se afla în Republica Dominicană, la Survivor. Totul s-a întâmplat în urma unui joc de comunicare câștigat de Faimoși, iar concurenții echipei roșii au avut ocazia de a vorbi în timp real cu persoanele dragi. Daniela Iliescu a fost cea care l-a anunțat că a devenit unchi.

„Am reușit să vorbesc cu Daniela, pentru că îmi este foarte dor de ea. M-a bucurat, dar m-a și întristat pentru că m-a făcut să-mi fie și mai dor de ea. Mi-a spus că am devenit unchi. Este ceva minunat și am o nepoțică pe nume Carla. Este fetița surorii mele Ileana și abia aștept să ajung acasă să o iau în brațe', a spus Culiță în timp ce era la Survivor.

Sursa foto: Facebook, Captură YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton