Anca Badiu de la Class a primit un diagnostic dur din partea medicilor: "Problema la inimă este mult mai gravă"

 Dumitrache Laura
.

Anca Badiu de la Class trece prin momente dificile. Artista se confruntă cu probleme de sănătate, motiv pentru care a ajuns pe mâna medicilor. Vedeta a mers de urgență la spital, după ce a simțit că nu mai poate respira normal. Diagnosticul medicului a fost unul crunt.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Artista a mers de urgență la spital, iar după ce a făcut mai multe analize medicale a aflat că problema de sănătate pe care o are este una gravă. Anca Badiu ar fi trebuit să se opereze, dar a fost nevoită să o amâne. Cadrele medicale i-au dat o veste șocantă.

Anca Badiu probleme de santatAnca Badiu probleme de santat

Anca Badiu trebuia să se opereze de rinită, dar medicii au oprit-o în ultimul moment. Vedeta s-a simțit foarte rău în ultima perioadă, iar diagnosticul nu a fost deloc unul bun. Solista trupei Class nu se aștepta la acest diagnostic din partea cadrelor medicale.

Citește și: Cum se simte Anca Badiu după lupta cu depresia:„Am vrut să recurg la gesturi extreme'

Citește și: Momente grele pentru Anca Badiu. Fostei soliste de la Class i s-a pus un diagnostic greșit și a fost tratată pentru o boală pe care nu o avea:”Am descoperit cu stupoare, după 10 ani

Citește și; Cu ce se ocupă familia fraților Tate.Tatăl lor a fost campion mondial la șah

Citește și: Principele Nicolae al României a devenit tată pentru a doua oară.Ce nume va purta fiul său

Anca Badiu de la Class a ajuns de urgență la spital

Anca Badiu, colega de trupă a Mihaelei Cernea trece prin momente grele. Artista trebuia să se opereze de rinită, dar medicii i-au dat un diagnostic crunt. Vedeta a mers de urgență la spital, iar după ce a făcut mai multe analize, medicii i-au spus că are bradicardi. Specialiștii i-au spus Ancăi că ritmul cardiac este mai lent decât în mod normal. „Dragii mei, de foarte mult timp mă confrunt cu o problemă la nivelul respirației. Ducându-mă la un control, am descoperit că am o rinită hipertrofică acută (cornete nazale inflamate), din cauza căreia urma să am o intervenție chirurgicală.Toate bune și frumoase, astăzi am ajuns cu analizele și cu tot ce trebuie la spital unde m-au preluat asistenți și doctori rezidenți pentru a îmi face niște controale înainte de anestezia generală.

În urmă testelor, am așteptat în rezervă pentru a afla rezultatele și a mă pregăti pentru anestezie. Doamna doctor anestezist a intrat în camera cu rezultatele de la electrocardiogramă, cu intenția de a îmi pune câteva întrebări.

S-a uitat cam suspicios pe EKG, pulsul era foarte scăzut (40 bătăi), sub limita inferioară normală, constatându-se că am bradicardie și am nevoie de investigații amănunțite cât mai repede, deoarece problema la inimă este mult mai gravă, putând fi letală', a scris Anca Badiu pe pagina de Facebook.

Anca Badiu s-a tratat, timp de 10 ani, de o boală pe care nu o avea

În urmă cu câțiva ani, trupa Class era una dintre cele mai apreciate formații din România. Anca Badiu, Mihaela Cernea, Florin Cojocaru și Vlad Cernea au fost membriii trupei Class, iar melodiile lor sunt fredonate chiar și astăzi de români. Cu trecerea anilor și în urma dramelor pe care le-a trăit, Anca Badiu s-a retras din lumina reflectoarelor. Aceasta a avut mult de suferit după ce medicii i-au pus un diagnostic greșit. Timp de 10 ani s-a tratat de hernie, doar pentru a afla că nu a avut niciodată acest diagnostic.

„Mi-au găsit o gastrită, am făcut un tratament cu antibiotice. Am probleme cred că puțin cu fierea. Neavând această hernie hiatală, aveam probleme și cu gâtul, îmi veneau alimentele înapoi. Începând și dieta asta cu nutriționistul, am mâncat mai puțin. Deci diagnosticul a fost pus greșit. ', declara vedeta în urmă cu ceva timp.

Anca Badiu se luptă cu depresia și anxietatea

Fosta membră a trupei Class a trecut prin multe momente dificile. De mulți ani, vedeta se luptă cu anxietatea și depresie. În 2015, fratele Ancăi Badiu a fost găsit mort, într-un parc din Spania, unde se afla în vacanță. Artista a aflat abia după doi ani de la moartea acestuia că fratele său a suferit un infarct.

„M-am retras în contextul în care s-au petrecut evenimente destul de dureroase în viața mea. Am fost foarte apropiată de Mircea, fratele meu, pe care l-am pierdut într-un mod subit și asta a declanșat o suită de stări, cum ar fi anxietatea și depresia severă. Apoi am urmat tratamentul cu anti-depresie câțiva ani buni, kilogramele în plus, izolarea, ceea a facut deliciul presei. Am fost surprinsă în anumite ipostaze, fotografiată, apărând astfel în multe articole, iar toate acestea nu m-au ajutat deloc, ba dimpotrivă.',declara Anca Badiu pentru Ciao.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton