Anamaria Prodan, suspectă de coronavirus, după ce a avut grijă de unchiul său, infectat cu COVID-19. De ce a făcut scandal sexy-impresara

 Lupescu Anca
.

Anamaria Prodan Reghecampf este suspectă de infecție cu noul coronavirus, asta după ce a avut grijă de unchiul său, Iulian Prodan, depistat cu virusul care face ravagii la nivel mondial. Bărbatul a aflat că este pozitiv la testul de COVID-19, motiv pentru care Anamaria Prodan ar trebui să fie foarte îngrijorată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan  a intrat în contact, zilele trecute, în mai multe rânduri, cu unchiul său, Iulian Prodan, confirmat pozitiv cu Covid-19. Bărbatul, în vârstă de 90 de ani, a fost internat de urgență la Institutul Matei Balș, după ce rezultatele testului pentru depistarea COVID-19 au ieșit pozitive.

Medicii de pe ambulanță nu s-au gândit să îi facă test COVID-19

Iulian Prodan avea de mai multă vreme o stare de sănătate proastă, iar la finalul săptămânii trecute a apelat la ambulanță. După ce l-au examinat sumar, paramedicii i-au recomandat paracetamol spunându-i că a stat prea mult în soare și a făcut insolație.

Luni, Iulian Prodan a apelat din nou la ambulanță deoarece starea de rău nu-i trecea și se simțea foarte slăbit. De această dată i s-a spus că ar fi vorba de o infecție urinară, însă nici unul dintre cei care l-au examinat nu s-a gândit să-i preleveze teste pentru COVID-19.

Starea sănătății sale a continuat să se deterioreze și mai mult, astfel că, în disperare de cauză, Anamaria Prodan ar fi apelat la Gigi Becali.

În urma intervenției patronului FCSB, o echipă de medici de la clinica acestuia l-au testat pe bătrân pentru noul coronavirus, iar testul a ieșit pozitiv.

Anamaria Prodan a apelat din nou numărul de urgență 112 și ar fi făcut un scandal monstru, având în vedere ce s-a întâmplat cu unchiul său, fratele mamei.

În cele din urmă, Iulian Prodan a fost luat de o ambulanță și internat de urgență la Institutul „Matei Balș'.

Astfel, este posibil ca Anamaria Prodan să fi luat virusul de la unchiul său, pentru că ea l-a îngrijit pe Iulian Prodan.

Apropiații săi susțin că impresara este foarte îngrijorată, atât pentru starea de sănătate a unchiului, de care este foarte apropiată, dar și din cauză că ar putea să se îmbolnăvească. 

descărcare-2-10descărcare-2-10

Anamaria Prodan s-ar fi izolat de toată lumea și refuză să mai răspundă la telefoane sau să  se mai ocupe de afacerile sale din fotbal, susține Fanatik.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton