Anamaria Prodan se mută definitiv din România: „Totul va fi istorie, inclusiv Reghecampf!”

 Borcilă Andreea
.

Anamaria Prodan se mută definitiv din România. Impresara recunoaște că stă mai mult în străinătate, iar în țară revine ca să-și rezolve treburile. Agentul FIFA s-a hotărât să se mute împreună cu copiii în altă parte, imediat ce fiul ei cel mic, Bebeto, va termina școala. Totodată, se va asigura că tot ce s-a întâmplat între ea și încă actualul ei soț, Reghecampf, va fi istorie. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț, după 15 ani de mariaj. De anul trecut și până acum, despărțirea lor a ținut primele pagini ale ziarelor de scandal. În tot acest timp, impresara a aruncat vorbe dure la adresa încă actualului ei soț atât șa tv, cât și în podcasturi. La rândul lui, Reghecampf și-a refăcut viața alături de iubita lui, Corina Caciuc, și va deveni tată pentru a treia oară. 

01-Anamaria-Prodan-9-101-Anamaria-Prodan-9-1

Anamaria Prodan își dorește să plece definitiv din România, după tot ce s-a întâmplat între ea și antrenorul de la Universitatea Craiova. Cea mai cunoscută impresară vrea să plece departe, în America, alături de copiii ei, pe care vrea să-i vadă fericiți și realizați. 

Citește și: De ce își ține ascuns Anamaria Prodan noul iubit:”Este dintr-o altă lume…”

Citește și: Ce s-a întâmplat la procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Reghe.Sarah Dumitrescu a plâns când l-a revăzut pe Luca

Citește și: Ce relație are Victor Slav cu Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu:”Nu pot să îi refuz nimic”

Citește și: Alexia Țalavutis de la Te cunosc de undeva, despre căsnicia ei:”Nu confundăm casa cu platoul de filmare”

Anamaria Prodan se mută definitiv din România

Agentul FIFA a luat decizia să plece din țară, imediat după ce fiul ei și al lui Reghecampf, Bebeto, va termina școala. Anamaria Prodan mai are două fete din fosta căsnicie cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu. Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Anamaria Prodan a dat vestea care i-a uimit pe fani: 

„Întâi, vreau să-mi văd copiii pe picioarele lor, fiindcă au fost zguduiți foarte tare de Reghecampf. Noi luptăm singuri. Trăiesc mai mult afară în prezent. Vin acasă (n.r. – în România), îmi aranjez ce am de rezolvat, cel mic trebuie să termine școala, iar apoi plecăm. În momentul în care plecăm, totul e istorie, inclusiv Reghecampf! Voi trăi afară', a explicat ea. 

Unde se va muta Anamaria Prodan împreună cu familia ei 

Anamaria Prodan și copiii ei au cetățenie americană și vor locui în Las Vegas: „Casa noastră este în Vegas, casa noastră este în Abu Dhabi. Cred că am obosit să trăiesc în România, sincer. Am afară prieteni care nu se uită câte brățări ai pe mână. Cum de ți le permiți, ce ai făcut pentru ele. Oamenii de afară sunt mult mai relaxați decât cei de la noi', a mai spus Anamaria Prodan în podcastul lui Damian Drăghici.

Când vine vorba despre relații, impresara nu vrea să mai formeze un cuplu cu bărbați români: „cred că următoarea mea relație trebuie să fie cu cineva de afară. Nu știu ce-o să fac în viitor, habar n-am', a lămurit impresara. 

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton