Anamaria Prodan s-a despărțit de Flavius Nedelea: "Călătoria noastră în doi a luat sfârșit..."

 Dumitrache Laura
.

Anamaria Prodan s-a despărțit de iubitul ei, Flavius Nedelea. Impresara și afaceristul au anunțat pe rețelele de socializare despărțirea, unde au postat un mesaj emoționant. În urmă cu câteva luni, Anamaria Prodan anunța că iubește din nou, dar se pare că relația cu Flavius Nedelea a luat sfârșit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea și-au spus adio după câteva luni de relație. Cei doi s-au separat, iar afaceristul a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale partenere. Atât Anamaria Prodan, cât și Flavius Nedelea au postat pe Instagram un mesaj în care anunțau despărțirea.

346126887_6114288952025332_3494821287725553879_n346126887_6114288952025332_3494821287725553879_n

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au declarat că vor rămâne în relatie de prietenie. În urmă cu mai bine de o lună, impresara dezvăluia că are o relație cu afaceristul Flavius Nedelea. Vedeta se declară o femeie fericită și împlinită. Cu toate astea, se pare că relația lor a ajuns la final .

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, după ce s-a afișat cu noul iubit: 'Îmi doresc să putem vreodată, dacă ne vom întâlni, să…'

Citește și:Ce mesaj ironic i-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, azi: „Unu mai bun ca…

Citește și:Ce a spus Cătălin Botezatu despre stilul vestimentar al Vioricăi Dăncilă: „Nu trebuie să-ți sfidezi electoratul”

Citește și:Dana Budeanu nu este de acord cu creșterea salariilor pentru toți profesorii: „Niciodată nu trebuie toți plătiți la fel. Să fie plătiți în funcție de performanță”

Anamaria Prodan s-a despărțit de Flavius Nedelea

În urmă cu mai bine de o lună, Anamaria Prodan recunoaștea că formează un cuplu cu omul de afaceri Flavius Nedelea. La acea vreme, impresara declara că își dorește să își țină relația departe de ochii curioșilor.Mai mult, Anamaria Prodan se declara o femeie împlinită și iubită. Cu toate astea, se pare că relația cu Flavius Nedelea nu a durat mult și s-au despărțit. Bărbatul a postat pe Instagram un mesaj în care anunța despărțirea de vedeta tv.

ANAMARIA PRODAN este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers. Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o PRIETENA PE VIATA.

Călătoria noastră în 2 a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericire în univers. Ești un exemplu demn de urmat ca FEMEIE și ca OM! Sunt mândru de tine și e tot ce ai realizat în viața asta! Am să te privesc ca prieten drag forever', a transmis Flavius Nedelea dupa despartirea de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „Flavius este un om minunat”

La scurt timp după ce Flavius Nedelea a anunțat despărțirea de Anamaria Prodan, impresara a postat și ea un mesaj pe Instagram. Agentul FIFA a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei partener și a declarat că vor rămâne prieteni.

Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârșit, un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui. Călătoria noastră prin viață în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți multumesc pentru momentele superbe pe care le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din univers. Ești un exemplu demn de urmat ca bărbat și ca om! Sunt mândră de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag forever!,” a fost mesajul postat de Anamaria Prodan, pe rețelele de socializare.

Anamaria Prodan și-a ținut relația amoroasă cu Flavius Nedelea departe de ochii presei

În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan a declarat că se simte o femeie împlinită și iubită, dar vrea să își țină relația cu Flavius Nedelea departe de ochii presei. Afaceristul nu este genul de persoană care să se afișeze în mediul online și a preferat să aibă o relație de iubire discretă cu Anamaria Prodan.

Eu sunt un om fericit și încerc să protejez omul care se află lângă mine, pentru că este un om minunat, unic serios. Este un bărbat cu „B' și atunci neavând foarte multă legătură cu viața mondenă, eu îl admir atât de mult și sunt atât de mândră de cum este el, de cum a apărut în viața mea și cum mă simt alături de el, încât am hotărât alături de copiii mei să trăim în umbra reflectoarelor', a declarat Anamaria Prodan despre noul său iubit pentru Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton