Anamaria Prodan face apel în procesul cu Laurențiu Reghecampf. Vrea pensie alimentară mai mare: "Cerusem un procent din ce câștigă el"

 Dumitrache Laura
.

Anamaria Prodan nu este de acord cu decizia pe care instanta a luat-o în procesul cu Laurențiu Reghecampf. Antrenorul trebuie să plătească o pensie alimentară de 1600 de euro lunar., această sumă fiind mult mai mică decât cea solicitată de impresară. Avocatul Anamariei Prodan a declarat că vor face apel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit după mai bine de 15 ani de căsnicie. Sâmbătă, instanța a pronunțat desfacerea căsătoriei dintre Laurențiu Reghecampf și impresară. Ulterior, instanța a decis ca antrenorul să-i ofere fiului său, Laurențiu Junior, o pensie alimentară lunară de 1600 de euro. Anamaria Prodan nu este de acord cu acest lucru.

anamaria prodananamaria prodan

Anamaria Prodan nu este de acord cu decizia luată de instanță în procesul cu Reghe. Vedeta a cerut ca antrenorul să plătească o pensie alimentară mult mai mare pentru fiul lor. Avocatul impresarei a anunțat că vor face apel.

Citește și: Anamaria Prodan, reacție după ce Poliția a stabilit că Reghecampf nu i-a furat banii și bijuteriile:”Se bucură că își vinde familia”

Citește și:Anamaria Prodan a sărbătorit divorțul de Laurențiu Reghecampf la lăutari. Avocatul impresarei:„Se va face apel pentru pensia alimentară!'

Citește și:Cu ce se ocupă, de fapt, Monica Gabor în America. Irinel Columbeanu a dezvăluit ce meserie are:”A învățat-o și pe Irina în același spirit”

Citește și:Armin Nicoară a înșelat-o pe Claudia Puican cu o altă artistă? Declarațiile neaștepate ale saxofonistului:'Mai vreau și eu altceva'

Anamaria Prodan face apel în procesul cu Laurențiu Reghecampf. Vrea pensie alimentară mai mare

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat după 15 ani de relație. Cei doi au împreună un fiu, pe Laurențiu Junior, căruia antrenorul trebuie să-i plătească pensie alimentară. Instanța a decis ca Reghe să plătească lunar suma de 1600 de euro. De asemenea, magistrații au admis în întregime programul de vizită solictat de Reghe, iar custodia pentru Bebeto este comună.

Cu toate astea, Anamaria Prodan nu este de acord ca Reghe să plătească lunar suma de 1600 euro, având în vedere că ea a cerut o sumă mult mai mare în instanță.

Din punctul meu de vedere, așa cum am discutat și cu doamna Prodan, o să se facă apel, o să vedem exact care sunt motivele pe care le-a avut instanța în vedere, în momentul în care a pronunțat hotărârea. În momentul în care vom vedea hotărârea, vom vedea care sunt șansele unui apel și în ce formă îl vom promova.”, a spus Barna Bolonyi, avocatul Anamariei, potrivit spynews.ro.

Reghecampf trebuie să plătească o pensie alimentară de 1.600 de euro

În urma deciziei luată de instantă, Reghe trebuie să plătească o pensie alimentară de 1.600 de euro. Mai puțin decât suma ce era stipulată în Apel, în valoare de 2000 de euro, dar și mai putin decât banii stabiliți la Fond, în valoare de 7.000 de euro. Avocatul Anamariei Prodan a mărturisit că așteaptă explicația instanței.

Cerusem un anumit procent din cât câștigă domnul Reghecampf. Asta o să solicităm în continuare. Vrem să vedem care este motivarea, dacă există motive temeinice, în baza căruia lui i s-a acordat această sumă și ar fi putut dovedi că nu poate să susțină o altă sumă, că are alte cheltuieli sau anumite discuții pe care, probabil, instanța le-a avut în vedere în momentul în care a pronunțat hotărârea. Până nu vedem hotărârea, vorbim în gol. Important este să vedem hotărârea și modul prin care instanța a motivat.”, a mai spus avocatul impresarei.

Anamaria Prodan a divorțat de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat, după ce instanța a decis separarea lor. Imediat după încheierea divorțului, impresara a postat pe rețelele de socializare mai multe mesaje motivaționale.

Lumea este deja plină de jucători. Deci, fii un schimbător de jocuri.Nu știi niciodată cât de puternic ești până a fii puternic e singura alegere.Crezi că mă cunoști greșit, vezi doar ceea ce aleg să-ți arăt', au fost mesajele postate de Anamaria Prodan, pe pagina personală de Instagram, după divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton