Horoscop 5 decembrie 2022. Dezechilibre în dragoste pentru zodii

 Raiciu Adriana
.

Horoscop 5 decembrie 2022. În data de 5 decembrie 2022, mai mulți nativi ai zodiacului au parte de multe surprize, în timp ce alții se vor confrunta cu mai multe probleme. Află ce îți mai rezervă astrele pentru ziua de 5 decembrie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 5 decembrie 2022. Berbec

Ești dezamăgit de cei din familie, de superiori și de cei care au putere de decizie. Dincolo de toate acestea, ești tu cu viața ta, pe care o poți face mai frumoasă. Nu îți mai pierde timpul cu probleme inutile!

Horoscop 5 decembrie 2022. Taur

Ai în față o zi care te poate tulbura destul de mult și nu pentru că ar aduce evenimente supărătoare ci pentru că ești fixat pe ceva și te deranjează tot ce nu se încadrează în scenariu.

Horoscop 5 decembrie 2022. Gemeni

Pornești săptămâna cu dreptul, dar asta nu înseamnă că nu vei avea parte de câteva obstacole. Doar focusează-te pe ceea ce ai de făcut și încearcă să privești doar în față. Lucrurile mărunte se vor rezolva de la sine.

Horoscop 5 decembrie 2022. Rac

Nu ai starea necesară să le explici celor din jur motivul pentru care ai decis să te schimbi. Dacă te simți mai bine cu tine așa cum ești, nu trebuie să te întorci la vechiul tău. Fă ce te face fericit, pentru că rezultatele vor veni și ele pe parcurs.

Horoscop 1 decembrie 2022. Zodiile care se îndrăgostesc chiar de Ziua Națională

Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscopul lunii februarie. Taurii simt nevoia unei schimbări, Berbecii se afirmă pe toate planurile!

Horoscop 5 decembrie 2022. Leu

Primești o sumă importantă de bani și te gândești serios să îi investești mai departe. Este o oportunitate imensă pentru tine, însă trebuie să ții cont și de sfaturile unui om din domeniu. Ai grijă în cine te încrezi, însă!

Horoscop 5 decembrie 2022. Fecioară

Cele mai intense dorințe ale tale te pot conduce pe un drum greșit, dacă le lași să devină bază pentru decizii importante, de exemplu cele financiare.

Horoscop 5 decembrie 2022. Balanță

Este foarte posibil să te lovești de un refuz din partea unor oameni apropiați și nu o să știi exact cum să te comporți cu ei. Nu este momentul să pui prea mult la suflet, întrucât ai alte lucruri în așteptare. Fii doar mai atent la tot ce se întâmplă în jurul tău de acum.

Horoscop 5 decembrie 2022. Scorpion

Stresul pe care l-ai ignorat în ultimul timp se resimte acum în planul sănătății prin migrene și lipsă de concentrare. Învăță astfel că nu ești imun la factorii negativi la care te expui. Ești norocos că ai în jur oameni care au grijă de tine.

Horoscop 5 decembrie 2022. Săgetător

Ai o dispută cu partenerul de viață care se va stinge doar dacă încerci să înțelegi ambele fețe ale situației. Dezechilibrul în sfera banilor nu te va ocoli, însă te menții cu succes pe linia de plutire.

Horoscop 5 decembrie 2022. Capricorn

Nu te încânta să te impui în fața tuturor! Uneori, poți fi perceput greșit, chiar dacă intențiile tale sunt bune. Profită de energia pe care o ai astăzi și rezolvă în avans niște planuri.

Horoscop 5 decembrie 2022. Vărsător

Trebuie să îți păstrezi atitudinea pozitivă în această zi, indiferent de obstacolele pe care le întâmpini. Poate că nu îți va fi ușor, însă pentru fiecare problemă găsești rezolvarea până la urmă.

Horoscop 5 decembrie 2022. Pești

Îți surâde colaborarea cu cineva anume din anturajul apropiat, dar știi foarte bine că nimeni nu poate face ceva în locul tău, cel puțin nu la fel de bine.

sursă foto- Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton