Anamaria Ferentz s-a mutat cu iubitul și cu cei 7 copii ai lui: "Nici prin cap nu îmi trecea"

 Dumitrache Laura
.

Anamaria Ferentz a părăsit România în urmă cu câțiva ani, luând decizia de a se muta în America. În prezent, artista trăiește o poveste de dragoste alături de un afacerist american. Cei doi se simt foarte bine împreună, iar vedeta este extrem de fericită. Mai mult, Anamaria și-a întemeiat familia mult dorită. Iubitul artistei locuiește la fermă și are 7 copii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Celebra artistă radiază de fericire și se declară o femeie liniștită și împlinită. Recent, Anamaria Ferentz a vorbit despre viața alături de noul iubit, declarând că are o relație stabilă și frumoasă. Omul de afacerist i-a făcut un cadou impresionat iubitei sale cu ocazia zilei sale de nastere.

Anamaria si iubitul sauAnamaria si iubitul sau

Anamaria Ferentz a părăsit Los Angeles și s-a mutat în Oregon, la fermă. Iubitul artistei are o fermă de care se ocupă, iar Anamaria este extrem de fericită că trăiește cum și-a dorit întotdeauna. De asemenea, solista s-a văzut și cu mulți copii alături pentru că partenerul său de viață are 7 copii.

Citește și: O mai ții minte pe Anamaria Ferentz?Artista a fost la un pas de a-și pierde viața într-un dramatic accident rutier!

Citește și: Cum arăta Anamaria Ferentz când era în trupa Demo și ce face acum.Zici că nu a îmbătrânit nici o zi din 2000

Citește și: Mădălin Ionescu, detalii intime din relația cu Cristina Șișcanu:„Măcar două zile pe săptămână…'

Citește și: Alexandru Arșinel a revenit pe scenă după operația la inimă:„Un adevărat medicament'

Anamaria Ferentz s-a mutat cu iubitul și cu cei 7 copii ai lui

Odată cu apariția pandemiei de coronavirus și a protestelor dure din Los Angeles, Anamaria Ferentz și-a dorit foarte mult să se mute în natură, departe de agitația din oraș. Astfel, artista s-a mutat la fermă, în Oregon, alături de iubitul său, Supai. Vedeta a vorbit despre noua sa familie, dar și despre faptul că acum are 7 copii.

Din cauza situației cu Covidul, dar și a protestelor sângeroase din Los Angeles, în 2020, m-am cam speriat și am zis că tot ce vreau este să mă mut undeva într-un loc izolat. La o fermă, departe de nebunia din oraș și de toate…unde să alerge Supai liber și liniștit cât vede cu ochii.. Apoi mi-am dorit copii dintotdeauna! Am zis mereu că voi avea 3, dar n-a fost să fie!De câte ori îl vedeam pe Supai că se uită cu jind după copii și plângea să se joace cu ei, mereu ziceam: câinele asta o să fie fericit doar cu o casă plină de copii. Nici prin cap nu îmi trecea că voi avea deodată 7 fără să fac vreun efort  Așa că ai grijă ce îți dorești!', a spus Anamaria Ferentz, în exclusivitate pentru Ciao.ro.

De ce a plecat Anamaria Ferentz din Los Angeles

Anamaria Ferentz a mărturisit că în Los Angeles au loc numeroase proteste dure, iar din această cauză și-a dorit să s multe în natură. Solista s-a izolat în Bel Air timp de 1 an, după care s-a mutat la fermă, în Oregon.

Din mijlocul nebuniei din Los Angeles m-am mutat izolat în Bel Air pentru 1 an și apoi și mai izolat m-am mutat la prietenul meu, în Oregon, la fermă cum spun americanii… dar nu e fermă cu animale, e doar denumirea pentru că e mult  teren,  singurul animal e Supai și nici el, că e al 8-lea copil și cel mai răsfățat! E frumos cu casă plină, abia aștept să mergem cu toții în vacanță de Crăciun, la munte la zăpadă, inclusiv Supai bineînțeles! Va doresc tuturor un Crăciun plin de veselie în case dar și în suflete!', a mai spus artista pentru sursa citată mai sus.

Ce cadou a primit Anamaria Ferentz de ziua ei de naștere?

Anamaria Ferentz a părăsit România în urmă cu 9 ani, iar acum se bucură de viața din America. În urmă cu câteva zile, Anamaria a împlinit 45 de ani, iar cu această ocazie, iubitul i-a făcut o surpriză impresionantă. Supai a dus-o pe Anamaria la New York, primind o sesiune de shopping.

Am venit pentru o săptămână la New York, să îmi petrec ziua de naștere. Niciodată nu am știut ce să fac de ziua mea, întotdeauna sărbătoresc ziua tuturor și mai puțin pe a mea…(pot numără pe degete de câte ori mi-am serbat ziua sau am făcut ceva special). În schimb, anul acesta prietenul meu m-a surprins cu o vacanță la NYC, știind cât de mult îmi place orașul și că a fost prima mea casă în America.Mă bucur de locurile mele preferate în Manhattan, show-uri pe Broadway, cumpărături, bineînțeles, dar mai ales de timpul de calitate petrecut împreună. Atmosfera de sărbători este superbă aici, cea mai frumoasă din toate locurile vizitate până acum, de aceea mă întorc cu drag ori de câte ori am ocazia, mai ales că am și prieteni dragi aici', a declarat artista în urmă cu câteva zile, pentru Click.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton