Horoscop 7 ianuarie 2022. Trei zodii au necazuri

 Oana Pantazi
.

Horoscop 7 ianuarie 2022. Aproape toți nativii zodiacului vor avea parte de provocări, azi, pe plan profesional, material sau sentimental. Astrele îi vor pune la încercare mai ales pe Berbeci, pe Gemeni și pe Lei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 7 ianuarie 2022. Berbec

Azi, mai mult ca niciodată, va trebui să faci o introspecție, să te autoanalizezi și să iei deciziile care se impun. Fie că este vorba despre schimbarea locului de muncă sau renunțarea la o relație toxică, trebuie să tai răul de la rădăcină. Ai mai multă încredere în tine, astrele te sprijină!

Horoscop 7 ianuarie 2022. Taur

Pentru tine, azi nu e cea mai potrivită zi, dacă ai de gând să iei hotărâri importante. Dacă pe plan profesional îți merge relativ bine, latura amoroasă nu e deloc bine aspectată. Așadar, dacă ți-ai propus să-i faci reproșuri perechii tale sau să-i ceri socoteală, mai bine amâni momentul!

Horoscop 7 ianuarie 2022. Gemeni

Diplomația care te caracterizeză nu funcționează deloc azi și ai mari șanse să te cerți cu cineva apropiat, atât acasă, cât și la serviciu. Cuvintele tale vor răni din plin și ar putea produce daune ireparabile. Spre seară, o veste bună venită de departe îți va schimba starea de spirit.

Citește și: Ascendent în Berbec – trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Berbec

Citește și: Top 3 cele mai inteligente zodii. Au o minte sclipitoare

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Ascendent în Pești – trăsături de caracter.Ce înseamnă să ai ascendentul în Pești

Horoscop 7 ianuarie 2022. Rac

Azi e indicat să nu te grăbești orice-ar fi – nu lua decizii hazardate, nu accepta prociecte despre care nu știi nimic și nici nu semna documente bancare… ca primarul. Latura financiară e prost aspectată și riști să ai parte de pierderi. Din fericire, compensezi pe plan amoros și la capitolul sănătate.

Horoscop 7 ianuarie 2022. Leu

Azi vei trăi o stare de agitație fără precedent și te vei confrunta cu atacuri de panică și cu perioade de anxietate. Problemele de la job te vor urmări și acasă, din păcate, unde s-ar putea să te cerți cu partenerul. Iar totul are legătură cu proasta gestionare a banilor…

Horoscop 7 ianuarie 2022. Fecioară

Ești mult prea perfecționistă, iar asta poate deveni deranjant, mai ales în domeniul profesional. Mai lasă ăpuțin garda jos și arată-ți și latura umană… Pe plan sentimental îți merge bine și chiar azi ai putea avea parte de o surpriză de zile mari. Ai putea primi inelul!

Horoscop 7 ianuarie 2022. Balanță

Azi ar putea ieși la iveală un secret din trecutul îndepărtat care te macină de multă vreme. Chiar dacă asta ți-ar putea crea probleme în relația de cuplu, te vei simți mai ușurată și mai liberă ca niciodată. A venit momentul să-ți construiești viața liniștită la care ai visat!

Horoscop 7 ianuarie. Scorpion

Latura profesională este mai bine aspectată ca niciodată azi pentru tine, așadar nu te teme să-ți expui ideile, proiectele și, de ce nu?, să ceri mai mulți bani la salariu. Viața amoroasă va cunoaște și ea schimbări în bine, așadar, dacă ești singură, ai putea cunoaște pe cineva important.

Horoscop 7 ianuarie 2022. Săgetător

Ai șanse maxime azi să-ți vezi așteptările profesionale împlinite – te-ai putea bucura de o avansare sau recunoașterea meritelor ți-ar putea aduce un plus consistent la salariu. Pe plan amoros însă… e jale. Partenerul tău se consideră neglijat și ar putea să-ți dea un ultimatum.

Horoscop 7 ianuarie 2022. Capricorn

Nu ești tocmai sufletul petrecerii astăzi, așadar ai grijă cum te comporți cu cei din proximitatea ta. Ai putea stârni furtuni nu doar la serviciu, ci și în familie. Conflictul din viața personală s-ar putea acutiza, fiindcă nu e exclus să-ți superi părinții. Partenerul îți e alături, dar nu e încântat de situație…

Horoscop 7 ianuarie 2022. Vărsător

Ai foarte multe pe cap azi și nu știi cu ce să începi mai întâi. N-ar strica să începi cu prioritățile, ambiția de a rezolva totul odată va duce la eșec. În plus, stresul îți va crea probleme de sănătate! Spre seară, o discuție relevantă cu partenerul va schimba lucrurile în bine în cuplu.

Horoscop 7 ianuarie. Pești

Nici tu nu vei avea parte de o zi ușoară, însă vei reuși să duci lucrurile la bun sfârșit, chiar dacă, pe parcurs, vor apărea victime colaterale. Viața de cuplu nu e nici ea prea bine aspectată, așadar, dacă ai să-i da partenerului de viață o veste mai neplăcută, ar fi bine să amâni momentul…

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton