Ana Maria Mocanu s-a împăcat cu fostul iubit, Rareș. L-a iertat după ce a bătut-o

 Stamen Diana
.

Ana Maria Mocanu s-a împăcat cu fostul iubit, Rareș Ciortan, după ce s-au despărțit cu mare scandal. Se pare că fosta asistentă TV l-a iertat pe bărbatul pe care îl acuza că a bătut-o și despre care aflase că este căsătorit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După ce se despărțeau cu mare scandal, acum Ana Maria Mocanu și fostul iubit, Rareș Ciortan, s-au împăcat. Cei doi au uitat de orice ceartă și au mai dat o șansă poveștii lor de dragoste.

Ana-Mocanu-s-a-împăcat-cu-Rareș-2Ana-Mocanu-s-a-împăcat-cu-Rareș-2

În weekend, cei doi au profitat de ridicarea restricțiilor impuse de autorități și au petrecut în club. Ana Maria Mocanu s-a întors în brațele bărbatului de care nici nu mai voia să audă în urmă cu câteva luni. S-au distrat până dimineața și au dansat împreună, iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare. Se pare că fosta asistentă TV l-a iertat pe Rareș Ciortan și a șters cu buretele tot ce i-a făcut.

Citește și: Ana Maria Mocanu, înșelată și bătută de fostul iubit: „E însurat și foarte agresiv”. Reacția lui Rareș

Citește și: Andreea Raicu a pozat nud și a postat imaginea pe Instagram. Cum au reacționat Mihaela Rădulescu și Mihai Bendeac

Citește și: Delia, declarații sincere despre primul copil: „Mi-e teamă să mă gândesc că…'

Citește și: Alexandru Ciucu lămurește zvonurile despre divorț, după ce a fost surprins cu altă femeie

Ana Maria Mocanu spunea că a fost bătută de Rareș

În urmă cu câteva luni, Ana Maria Mocanu izbucnea în lacrimi în direct în cadrul emisiunii Showbiz Report, de la Antena Stars. Vedeta a povestit câte a avut de îndurat pe parcursul relației cu Rareș. A dezvăluit că bărbatul era un agresiv, care ar fi bătut-o de mai multe ori. Mai mult, bruneta a subliniat că are și probe care să-i susțină vorbele.

'Rareș este un bărbat foarte agresiv și verbal și fizic și o pot dovedi prin poze. De câte ori am fost eu bătută de acest om. Am fost bătută în Egipt, în Turcia, am fost bătută la mare, peste tot. Eu cu Rareș nu am ce să discut. Mi se pare de cea mai joasă speță ca bărbat ca el să apară la televizor să dea o poză cu mine plângând', a precizat Ana Maria Mocanu la Antena Stars.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton