(P) 3 secrete pentru a alege rochia de seară perfectă

 advertising.ringier
.

Atunci când suntem invitate la o nuntă, dincolo de entuziasmul stârnit de ocazie, întrebarea 'Și eu cu ce o să îmbrac?' apare imediat în minte. Cu siguranță, noi femeile ne dorim să fim apariții spectaculoase și să purtăm rochii care să ne evidențieze cu adevărat toate trăsăturile, dar care să ne confere și o anumită stare de bine.

An de an, designerii lansează tendințe și colecții iar modelele de rochii de cocktail și de seară sunt din ce în ce mai numeroase. Dincolo de modă însă, ce este cel mai important este să alegem întotdeauna ținute care să ne reprezinte cu adevărat și să se potrivească cu silueta pe care o avem.

Perfecțiunea nu există și toate femeile sunt speciale și frumoase în felul lor, însă ținutele perfecte pentru evenimente există. Nu contează măsurile și nici vârsta. Atâta timp cât alegi ceva ce ți se potrivește, vei cu siguranță o apariție care stârnește admirație și bun gust. Important este să îți găsești propriul stil, croiul care te avantajează și să adaptezi ținuta în funcție de locația, ora și rolul pe care îl ai în cadrul evenimentului.

Dacă deja ești pusă în dificultate și nu știi ce tip de rochii ți se potrivesc cu adevărat, poți cere ajutorul specialiștilor. Echipa de consultanți de la Bridal Studio Pronovias te va asista, consilia și îndruma către alegerea celei mai bune variante de ținută pentru tine. Având o linie cu creații exclusiviste de la branduri de renume internațional, vei beneficia de garanția calității materialelor, a tăieturilor perfecte, a croiului potrivit pentru orice tip de siluetă și bineînțeles modele actuale, în tendințe și potrivite pentru orice tip de personalitate.

Astăzi, impărtășim cu tine 3 secrete pentru a fi o apariție de neuitat la următoarea nuntă la care vei participa. 

1. Alege rochia în funcție de rolul tău la eveniment

Dacă vei fi nașă la o nuntă, apariția ta trebuie să fie la fel de spectaculoasă. Alege să adaugi un plus de prețiozitate prin purtarea unei rochii lungi, cu inserții de mărgele sau ștrasuri care îți vor da o strălucire aparte. 

Dacă vei fericita soacră, alege o rochie în primul rând care să redea eleganța și frumusețea vârstei pe care o ai. O rochie cu imprimeu sau una cu o croială simplă îți va da un touch fresh și vei avea o apariție respectabilă.

Dacă faci parte din echipa de domnișoare de onoare, alege o rochie care să îți reprezinte 100% personalitatea. Tinerețea are farmecul ei și e momentul potrivit pentru a îndrăzni, alegând modele cât mai actuale, culori mai excentrice sau tăieturi care să te avantajeze. O rochie din dantelă sau dimpotrivă una mulată pe corp, chiar și scurtă, accesorizată corect cu bijuterii potrivite și pantofi sau sandale în ton, te va face să radiezi de prospețime, tinerețe și frumusețe.

2. Alege rochia potrivită stilului tău

Așa cum spuneam, dincolo de tendințele dictate de modă an de an, cel mai important asptect atunci când alegi o rochie de cocktail care să fie perfectă pentru tine, este să o alegi în funcție de personalitatea ta. Dacă ești o fire mai conservatoare sau nu îți place să atragi atenția, poți fi o apariție discretă și de bun gust cu ținute simple, dar croite perfect și doar din materiale cu adevărat de calitate. O rochie creată din materiale de calitate, indiferent de croială sau model, va arăta întotdeauna bine și va exprima ideea de bun gust și rafinament. 

Dacă ești o fire extrovertită, îți place să fii în centrul atenției și să dansezi până dimineața, alege o rochie în care să te simți cu adevărat bine. Să fie lejeră, să îți ofere libertate de mișcare, sau dimpotrivă să fie seducătoare și cu un touch sexy. Orice ai alege, asumarea cu care porți ținuta și calitatea acesteia te va face să pari un star cu adevărat de pe covorul roșu.

3. Alege rochii realizate cu materiale de calitate

O rochie realizată din materiale cu adevărat de calitate, chiar dacă va avea un preț mai scump va face cu adevărat diferența. Același model realizat din materiale de calitate diferită va arăta cu totul altfel. În plus, dacă alegi o astfel de rochie calitativă vei avea șansa să o porți de mai multe ori, mai ales dacă alegi o variantă simplă și versatilă pe care poți să o readaptezi și accesorizezi pentru mai multe evenimente.

Așadar, dacă vrei să fii cu adevărat o apariție și să emani eleganță, rafinament și bun gust, alege rochii de calitate. Materialele vor fi net superioare, cusăturile executate perfect și vor avea elemente lucrate manual care vor face diferența. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton