Ana Baniciu, prima imagine oficială împreună cu iubitul său, Edy: ”Sunt cea mai fericită”

 Dumba Gabriela
.

Ana Baniciu a încercat tot timpul să-și țină viața amoroasă departe de ochii curioșilor și nu a expus niciodată, pe rețelele de socializare, detalii despre identitatea bărbaților din viața ei. Se pare că Edy, actualul său iubit, este ceva mai special decât alții pentru că Ana Baniciu a postat pe Instagram o primă fotografie cu el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ana Baniciu a simțit nevoia să clarifice situația ei amoroasă, pe final de 2020 și să astfel punct speculațiilor legate de iubitul său. Fiica lui Mircea Baniciu și-a luat inima-n dinți și a postat pe Instagram o primă fotografie cu bărbatul care o face fericită acum.

im11g-2im11g-2

Încă din noiembrie au apărut zvonuri legate de iubitul actual al Anei Baniciu. Edy Kovacs, căci acesta este numele tânărului de care s-a îndrăgostit Ana, este un afacerist care a mai avut legături cu femei din showbiz. El s-a iubit în trecut și cu Daniela Crudu, Marinela Avădani sau Calina Roman, nepoata lui Petre Roman.

Nici nu stiu ce sa scriu pentru ca este pentru prima data cand fac o postare atat de personala si am emotii🙈 ! Sa aveti sarbatori minunate, inconjurati de iubire! Eu sunt cea mai fericita!♥️', a scris Ana Baniciu pe contul de Instagram, în dreptul a două fotografii în care apare în brațele lui Edy.

Părinţii lui Eduard ar fi proprietarii mai multor restaurante din Oradea. Mai mult, aceştia au şi un complex de lux în Bucureşti, iar pe litoral, la Eforie Nord, deţin un restaurant cu autoservire.

Citește și:

Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui: „Sper să mă iubească și actuala lui soție”

Ștefan Bănică Jr. a făcut un duet cu Lavinia. Cei doi soți au cântat împreună, pentru prima dată

Alina Pușcau și-a ajutat mama să divorțeze de tatăl violent. Cât de mult a marcat-o: „A fost dificil, dar necesar”/ INTERVIU

Am vrut eu mereu să schimb bărbații

‘Pentru că eu sunt de părere că norocul în dragoste ți-l mai faci și cu mâna ta și eu am cam greșit. Am vrut eu mereu să schimb bărbații. Mi-am dat seama că nici nu trebuie să încerci să faci asta. E o greșeală foarte mare să schimbi un om. Trebuie, efectiv, să conviețuiești așa sau, dacă nu, să te duci pe drumul tău. Și asta am tot făcut, dar aștept să apară și pe drumul meu bărbatul ăla ideal‘, spunea Ana Baniciu, în urmă cu un an.

Ana i-a purtat tot timpul un respect imens tatălui ei și a evitat să-l pună în situații jenante. De aceea, a preferat tot timpul discreția în privința vieții sale amoroase.

Purtând numele de Baniciu, am o responsabilitate foarte mare. Spre exemplu, eu nu aș putea să pozez niciodată în Playboy. Nu că mi-aș dori, dar zic așa ca idee. Dar dacă mi-aș dori să pozez într-o revistă de genul, deșucheată, nu aș putea pentru că ar fi un mare haos și ar fi numele tatălui meu în joc.Exagerez acum, dar asta se întâmplă în general. Nu pot să fac lucruri wow. Trebuie să am mereu responsabilitatea asta pe umeri și să fiu conștientă că totuși îl pot face de râs„, a spus artista.

„E vorba de o carieră de 50 de ani a tatălui meu, pe care nu vreau să o batjocoresc în niciun fel. Atunci miza e mai mare. Dar evident că nimeni nu se gândește la asta. Eu aș fi preferat să se spună lucruri despre Ana și atât decât despre fiica lui Mircea Baniciu. Când apare și numele tatălui meu, nu mă joc, pentru că e muncă de foarte mulți ani’, a mai mărturisit Ana Baniciu.

Ana Baniciu, bănuită că s-a iubit cu Cătălin Cazacu

Ana Baniciu și Cătălin Cazacu au bifat prima lor vacanță împreună, în Dubai, și deși toată lumea a crezut că formează un cuplu, cei doi susțin că sunt doar buni prieteni.

A fost pentru prima oară când am vizitat Dubaiul și mă bucur că l-am avut ca și ghid pe prietenul meu bun, Cătălin. A fost o experiență frumoasă, ne-am distrat alături de prietenii noștri, am încercat multe lucruri noi, am descoperit cultura locuitorilor de acolo și modul lor de viață. Nu am avut parte de prea multă odihnă, încercând să vizităm cât mai multe obiective‘.” – ne-a declarat Ana Baniciu în toamnă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton