Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu, primele declarații, după ce fost bătut în trafic: ”M-a mutilat”

 Stamen Diana
.

Chiar înainte cu câteva zile de finalul anului, soțul Andreei Tonciu, Daniel Niculescu, a fost bătut în trafic. Bărbatul face primele declarații și a dezvăluit motivul scandalului care a avut loc astăzi, 30 decembrie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

UPDATE 17.10. Bărbatul care l-a agresat pe soțul Andreei Tonciu a părăsit secția 11 Poliție. Toți au dat declarații, iar agresorul nu a fost reținut. Întrebat de reportri, la ieșirea din secția de poliție, ce s-a întâmplat, bărbatul s-a rezumat să declare „Nimic”. În pas grăbit, acesta s-a urcat pe bancheta de spate a unei mașini, părăsind locul. Reamintim că Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu, a fost agresat în jurul orei 14.00, iar cel care l-a atacat cu un cuțit a părăsit locul faptei. Puțin mai târziu, el a fost găsit de polițiști și adus la Secția 11 pentru a oferi declarații anchetatorilor.

Se pare că totul a pornit după ce Daniel Niculescu i-ar fi tăiat calea agresorului. Enervat la culme, bărbatul s-a dat jos din mașină și l-a bătut pe soțul Andreei Tonciu. Scenele de groază au avut loc chiar în fața fetiței lui Daniel Niculescu și a vedetei, Rebecca.

soțul Andreei Tonciu bătut (2)soțul Andreei Tonciu bătut (2)

'M-a mutilat! I-am tăiat calea, nu îl cunoașteam. Am încredere în Poliția Română!', a declarat Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu, după ce a fost bătut. Soțul vedetei avea sânge la nas, după ce a fost lovit cu bestialitate de bărbatul agresiv, după cum se poate observa în imaginile din galeria foto.

Citește și: Andreea Tonciu, bătută pe stradă! Vedeta și soțul ei au fost atacați cu cuțitul: 'Eram cu copilul în mașină'

Citește și: Ana Baniciu, prima imagine oficială împreună cu iubitul său, Edy:'Sunt cea mai fericită'

Citește și: Anamaria Prodan a grăbit divorțul dintre Reghe și prima lui soție:„Am luptat ca noi să ne căsătorim'

Citește și: Speak, gest obscen pentru Adelina Pestrițu.Reacția neașteptată când a fost întrebat de fosta iubită

Andreea Tonciu, primele declarații după ce soțul ei a fost bătut

Andreea Tonciu a fost cea care a făcut public incidentul și care a sunat la 112. Tot ea a filmat de îndată ce Poliția a ajuns la fața locului și a făcut publice imagini și cu agresorul. 'Iubesc țara noastră și o respect foarte mult dar îmi pare rău că trăiesc în țara noastră unii oameni care atacă. Ce e dureros pentru mine e că copilul meu de 4 ani jumătate a asistat la aceste scene și nu vreau să pățească ceva (…) Bărbatul nervros îl claxona pe soțul meu și nu am înțeles de ce!', a declarat Andreea, după ce Poliția a ajuns la fața locului.

Mama agresorului susține că soțul Andreei Tonciu este vinovat

La Poliție a venit și mama bărbatului care l-a bătut pe soțul Andreei Tonciu. Femeia îi ia apărarea fiului ei și susține că singurul vinovat ar fi Daniel Niculescu.

'Nu te-a mutilat, de ce i-ai tăiat calea de două ori. Și noi avem încredere în Poliția Română că și noi suntem oameni. Dacă sunteți vedete la televizor ce credeți că faceți? I-ai tăiat calea și l-ai înjurat în tot felul', a spus de cealaltă parte mama agresorului, potrivit Spynews.ro.

Tatăl agresorului: „Băiatul meu s-a apărat!”

La sec’ia 11 de Poliția au venit ambii părinți ai agresorului care au ținut morțiș să ofere declarații și să-i ia apărarea fiului lor: „Bărbatul dânsei (n.r. Andreei Tonciu) i-a tăiat fața copilului. S-a dat jos: „băi, băiatule, vezi-ți de treabă, de ce mă încurci?' Și el s-a dat și l-a luat de gât. Sunt tatăl băiatului. Nu e o fire violentă. Bărbatul dânsei (n.r. Andreei Tonciu) l-a făcut să fie violent. Băiatul meu nu și-a dat seama ce s-a întâmplat, că bărbatul dânsei l-a luat de gât, i-a tăiat fața cu mașina. Tot bărbatul s-a dat jos din mașină și a zis: „băi, de culoare' și atunci l-a apucat de gât, l-a zgâriat pe gât și băiatul a ripostat și el. Nu avea un briceag la el. El a zis că s-a certat cu cineva în trafic și atunci a plecat de la fața locului. Nu a avut intenția să fugă de Poliție. A ajuns acasă și imediat cum a ajuns am zis să mergem la circă. Ce declară cu cuțitul nu e adevărat', a declarat tatăl agresorului, potrivit Spynews.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton