Ana Baniciu a fost jefuită în timpul unui concert. Hoții i-au spart mașina: "Le doresc să le cadă mâinile!"

 Oana Pantazi
.

În timp ce se afla pe scenă, la Timișoara, Ana Baniciu a fost jefuită, artista rămânând cu un gust amar după ce hoții i-au spart mașina. Chiar dacă în geantă nu avea bani, ci doar o pereche de AirPods, artista s-a necăjit deoarece obiectul, unul scump, de altfel, avea valoare sentimentală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ana Baniciu a avut parte de un weekend agitat, după ce a fost jefuită în timp ce se afla pe scenă, la concert, în Timișoara. Convinși, probabil, că vor avea parte de o pradă substanțială, când au văzut geanta în mașină, hoții aveau să fie dezamăgiți. Din fericire pentru artistă, tâlharii au dat dovadă totuși de „omenie” și i-au lăsat actele și buletinul.

ana-baniciu-a-fost-jefuita-copyana-baniciu-a-fost-jefuita-copy

Ana Baniciu a fost jefuită în timpul unui concert

Deși debutase bine, pentru Ana Baniciu weekendul nu s-a sfârșit la fel de bine, deoarece artista a fost jefuită în timp ce se afla pe scenă. După ce s-au asigurat că proprietara nu era în zonă, hoții i-au spart mașina și i-au furat geanta. Artista a sunat imediat la 112, iar faptul că în geantă se aflau și căștile AirPods i-a dat speranțe că aceștia a putea fi localizați. Indivizii s-au descotorosit de ele însă la timp…

„Am avut o noapte furtunoasă, noaptea trecută, în Timișoara pentru că am avut un eveniment aici, am cântat și în timp ce cântam niște băieți tare drăguți mi-au umblat la mașină, mi-au furat geanta, însă mi-au lăsat portofelul cu actele, altfel rămâneam și pe aici, că nu mai aveam buletin.

Am sunat la 112 și a venit poliția. În geantă aveam niște AirPods, care după cum știți căștile astea se pot localiza de pe telefon, i-am localizat până într-un punct când probabil au aruncat căștile într-un parc. Să mă vedeți cu poliția noaptea prin parc. Să mă vedeți pe mine pe tocuri noaptea prin parc cu cei doi polițiști care au venit și au fost tare drăguți și au venit mine în căutare„, le-a povestit Ana Baniciu fanilor de pe Instagram.

Geanta furată avea valoare sentimentală

În weekendul care tocmai a trecut, Ana Baniciu a fost jefuită de niște indivizi care i-au spart mașina. Deși nu au găsit bani, hoții tot s-au ales cu ceva… Geanta Anei Baniciu ea una destul de scumpă și, mai mult, avea valoare sentimentală, fiind primită de la Edy, logodnicul ei. Artista a mărturisit că nu este atașată de lucrurile materiale, dar a fost deranjată că a rămas fără un obiect cu semnificație pentru ea.

,,O să las poliția să își facă treaba, nu au găsit nimic de valoare. Au furat geanta de pomană, geanta în sine era de valoare. Era o geantă piperată, cred că cea mai piperată din garderoba mea. Am primit-o de la Edy și avea o chestie sentimentală. Important este că noi suntem bine și că nu se întâmplă nimic. Nu sunt atât de atașată de lucrurile materiale, chiar mi-am tatuat asta pe piele. Bani cash nu au găsit, poate asta au vrut să găsească, dar nu au găsit deloc. Nu aveam chiar niciun ban. Le doresc să le cadă mâinile!”, a încheiat artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton