Detaliul pe care Andra l-a ținut ascuns de ochii publicului. Astăzi a decis să le împărtășească fanilor și a primit sute de felicitări!

 Lupescu Anca
.

Andra este o vedetă extrem de iubită de români pentru vocea pe care o are și naturalețea de care dă dovadă. Ea a fost mereu sinceră cu fanii ei și le-a prezentat viața ei așa cum este. 

andra_1-465×215andra_1-465×215

Ceea ce puțini știu, însă, este că astăzi Andra își serbează ziua de nume. Pe Andra o cheamă și Irina, Sfântă care este sărbătorită astăzi, pe 5 mai.

'Azi e Sf. Irina! Mulțumesc pentru urările frumoase! Mulțumesc că nu mă lăsați să uit că trebuie să sărbătorim zilele de nume sau de naștere în continuare, chiar dacă ne vedem mai rar. La mulți ani tuturor celor care poartă acest nume!', a scris artista pe Instagram în semn de mulțumire pentru toate urările primite în această zi. 

Este pentru prima oară când artista își sărbătorește ziua de nume fără a ieși din casă, din cauza pandemiei de coroanvirus.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton