Amalia Bellantoni s-a întors la Acces Direct. Cum a reacționat Mirela Vaida: "La mine acasă fac regulile mele..."

 Raiciu Adriana
.

Mirela Vaida și Amalia Bellantoni au fost protagonistele unui scandal de proporții. După ce și-au aruncat câteva înțepături, prezentatoarea a decis să o dea afară din platou pe colega ei. Vedeta a revenit acum la emisiunea de televiziune și se pare că a încheiat conflictul cu artista. Iată dialogul dintre cele două!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pentru că nu erau pe aceeași lungime de undă într-o discuție vizavi de un caz din emisiune, Mirela Vaida a dat-o afară din platou pe Amalia Bellantoni. Cele două au ajuns chiar să își arunce cuvinte dure și nimeni nu mai credea că acestea vor mai împărți același platou.

676676

Însă, spre surprinderea tuturor, Mirela Vaida și Amalia Bellantoni au apărut din nou la TV, în aceeași formulă. Iată primele declarații făcute de acestea!

Citește și: Cum arată Mirela Vaida, la 39 de ani, în lenjerie intimă.Fanii s-au extaziat

Citește și: Cum s-a descurcat Răzvan Fodor când a fost despărțit de Irina:'Ce să fac, party-uri nebune, să aduc femei acasă?!'

Citește și: Cum arată Andreea Bălan la o săptămână după ce s-a lovit cu fața de bordură:„Mi-am scos firele  

Citește și: Cine e trupa UDI, care a primit Goldez Buzz de la Dragoș Bucur, la Românii au talent

Amalia Bellantoni s-a întors la TV, la Acces Direct

Seara trecută, la emisiunea Acces direct, Amalia Bellantoni a putut fi văzută pentru prima dată de la izbucnirea scandalului cu Mirela Vaida. Deși toată lumea credea că cele două nu vor mai apărea împreună, se pare că au pus punct conflictului.

Imediat după ce și-a prezentat invitații, moderatoarea a anunțat și apariția Amaliei.

„Ni s-a alăturat discuției și Amalia Bellantoni. Bine ai venit, Amalia', a declarat Mirela Vaida, în cadrul unei emisiuni TV.

Totodată, Mirela Vaida a ținut să sublinieze faptul că discuția aprinsă dintre ele este de domeniul trecutului și că nu mai vrea să aducă în discuție ceea ce s-a întâmplat.

În continuare, a mai scos în evidență faptul că i se adresează respectous, lucru pe care ar trebui să îl facă și ea.

 „Vezi ce frumos, ce calme vorbim acum. Mă și întrebi „Dacă îmi permiți', vezi ce simplu e', a mai spus prezentatoarea emisiunii.

Replica Amaliei a venit imediat și i-a transmis Mirelei Vaida că trebuie să urmeze regulile, întrucât nu ea se află la cârma emisiunii.

'Tu aici ești mama casei și eu la mine acasă fac regulile mele', a spus imediat și Amalia Bellatoni.

Mirela Vaida: 'Și nici n-a durut…”

În încheiere, prezentatoarea a avut un ultim cuvânt de spus despre mica discuție pe care au avut-o.

'Și nici n-a durut. Uite ce simplu e, deci se poate. Te rog, draga mea', a mai spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida a răbufnit în direct la Acces Direct

În ediția de luni, cele două au avut păreri diferite asupra unui subiect discutat în timpul emisiunii. Enervată, prezentatoarea Tv nu s-a mai abținut și a răbufnit la adresa invitatei sale. La un moment dat, Mirela Vaida a declarat că ea sau Amalia Bellantoni trebuie neapărat să părăsească platoul emisiunii.

Deci nu mai pot cu Amalia. Deci nu mai pot cu Amalia, doamnelor și domnilor, să o oprească cineva. Băi, Amalia, nu e despre tandrețe, e despre trei copii bolnavi. Dar oprește-te o dată, că ne-ai căpiat, cu tandrețea ta, fratele meu. Dar te rog să nu mai… Pot să vorbesc și eu, să nu țipi, te rog, peste mine?! Nu mai pot nici eu, am ajuns la limită’, a spus Mirela Vaida.

sursă foto- Facebook, Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton