Alyssa Milano încă se luptă cu efectele coronavirusului. Imaginile sunt terifiante: a arătat cât de mult păr îi cade, atunci când se piaptănă

 Oana Pantazi
.

La scurt timp după ce a povestit prin ce a trecut după ce s-a infectat cu noul coronavirus, actrița Alyssa Milano a demonstrat, prin intermediul unui videoclip, cât de mult îi cade părul în urma bolii!

ITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alyssa Milano a făcut recent o demonstrație pe Twitter pentru fanii ei, în care le-a arătat acestora cu ce se confruntă după ce s-a vindecat de coronavirus. Imaginile sunt absolut terifiante, deoarece, în timp ce își perie părul, se vede cum părul i se desprinde aproape în șuvițe.

„M-am gândit să vă arăt ce face Covid-19 cu părul vostru. Vă rog să luaţi acest lucru în serios', și-a titrat Alyssa Milano filmulețul de pe Twitter.

Citește și: Lidia Buble a fost victima bullying-ului, dar nu are complexe și nu vrea sub nicio formă să se opereze: „Mă simt nemaipomenit în pielea mea”/ EXCLUSIV

Chiar dacă s-a vorbit mai puțin despre asta, una dintre repercusiunile infectării cu COVID-19 este căderea părului. Conform unui sondaj recent, 26% dintre persoanele simptomatice s-au confruntat cu căderi ale părului, relatează Mediafax, citând CNBC News. Iar Alyssa Milano se numără, din păcate, printre cei care s-au confruntat cu acest simptom. De altfel, actrița a trebuit să facă două teste până a fi confirmată cu COVID-19…

Citește și: Drama Angelei Similea. A pierdut mai multe proprietăți imobiliare și, de 9 ani, locuiește pe la prieteni

Alysa-Milano-efecte-COVIDAlysa-Milano-efecte-COVID

„Am crezut că o să mor”

Alyssa Milano a povestit recent momentele grele prin care a trecut din cauza infectării cu coronavirus, dar a tras și un semnal de alarmă în privința testării defectuoase, căreia chiar ea i-a căzut victimă, și nu doar o dată, ci de două ori!

‘Asta eram eu pe 2 aprilie, după două săptămâni de boală. Nu mi-a fost niciodată atât de rău’, a scris actrița în vârstă de 47 de ani în dreptul unei fotografii în care apare purtând o mască de oxigen.

‘Totul doare. Îți pierzi mirosul. Mă simțeam de parcă un elefant stătea pe pieptul meu. Nu puteam să respir. Nu puteam să țin mâncarea în mine. Am pierdut 4 kilograme în 2 săptămâni. Eram confuză. Aveam febră. Iar durerile de cap erau oribile. Am avut, practic, toate simptomele induse de Covid’, a scris Alyssa Milano.

Actrița a menționat că a ținut să-și documenteze experiența și să le-o împărtășească fanilor ei pentru a atrage atenția asupra faptului că „sistemul nostru de testare este defectuos și nimeni nu știe care sunt cifrele reale. De asemenea, vreau să știți că această boală nu este o farsă. Am crezut că o să mor. Mă simțeam de parcă urma să mor’.

Nu în ultimul rând, Alyssa a menționat că, timp de 4 luni, s-a confruntat cu simptome ca ‘amețeli, menstruații neregulate, probleme cu stomacul, palpitații, respirație greoaie, probleme cu memoria pe termen scurt și o stare generală proastă’. Vestea bună este că, după ce a mai făcut un test de anticorpi, testul a ieșit pozitiv!

Citește și: Reacția copiilor lui Alin Oprea, după ce au aflat că tatăl lor e cu altă femeie! Artistul a fost exclus din familie

Foto: Hepta, captură Twitter

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton