Cum arată Andreea Esca, după ce s-a vindecat de coronavirus. A slăbit, dar nu și-a pierdut zâmbetul

 Stamen Diana
.

Andreea Esca s-a vindecat de coronavirus și și-a reluat activitățile. Vedeta s-a întors pe micul ecran, iar acum a plecat într-o scurtă vacanță. Virusul perfid a lăsat semne asupra Andreei Esca, iar vedeta pare ca a slăbit cât timp a stat în spital.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva săptămâni, Andreea Esca anunța că a fost testată pozitiv cu COVID-19. Prezentatoarea Știrilor ProTV a povestit, cu lacrimi în ochi, despre momentele grele prin care a trecut. Vedeta a fost internată în spital, unde a primit tratament și a fost ținută sub atenta supraveghere a medicilor.

După ce s-a vindecat de noul coronavirus, Andreea Esca pare că a slăbit, dacă ar fi să ne luăm după ultimele fotografii postate. După ce a trecut prin chinuri groaznice era destul de evident că va fi o schimbare asupra corpului ei, mai ales că organismul ei a fost destul de slăbit în această perioadă.

Chiar dacă a pierdut câteva kilograme, Andreea Esca nu și-a pierdut zâmbetul larg și pofta de viață. Vedeta a fost în vacanță, la Porumbacu de Sus, acolo unde îi place să meargă de fiecare dată când vrea să-și încarce bateriile.

Citește și: Andreea Esca, noi dezvăluiri după ce s-a vindecat de coronavirus: „La o boală care să schimbe mersul lumii în câteva luni nu m-aș fi gândit!”

Andreea Esca a avut coronavirus

Prezentatoarea Știrilor ProTV a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut, după ce a fost testată pozitiv. Din fericire, acum vedeta este bine și se bucură din plin de viață.

Da, am fost bolnavă de COVID-19, atât eu cât și soțul meu și unul dintre copii și mulțumită lui Dumenzeu și medicii extraordinar suntem bine și avem un rezultat negativ toți trei.

Lucrurile au fost foarte ciudate, nu știu dacă neapărat complicate, dar niciodată nu te aștepți să ți se întâmple ție și primul care s-a îmbolnăvit a fost soțul meu. Acea de două zile febră foarte mare pe care am asociat-o cu o problemă gastrică, ne-am gândit la o enterocolită, pentru că el de obicei la probleme cu stomacul făcea febră. Mi s-a părut ciudat că era a treia zi în care făcea febră mare aproape de 40 de grade‘, au fost primele declarații făcute de Andreea Esca.

Andreea-Esca-a-slăbitAndreea-Esca-a-slăbit

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Esca și Alexandre Eram. Vedeta de la ProTV nu s-a lăsat până nu l-a cucerit: 'El avea o altă relație'

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton