Alina Sorescu s-a refugiat în muncă, în timpul procesului de divorț. Câte job-uri are acum: "E o perioadă foarte plină"

 Dumitrache Laura
.

Alina Sorescu trece print-o perioadă dificilă. Vedeta a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu, alături de care are două fetițe. Despărțirea lor a surprins multă lume, dar cântăreața încearcă să fie puternică pentru Raisa și Carolina. Recent, Alina a dezvăluit câte joburi are, de fapt, în această perioadă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu se află în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu. Artista a decis să se despartă de creatorul de modă și a depus actele de divorț la începutul acestui an. Vedeta recunoaște că trece printr-o perioadă dificilă, dar încearcă să se axeze pe cariera sa și pe creșterea celor două fetițe.

Alina sorescu proiectAlina sorescu proiect

Alina Sorescu este extrem de ocupată, iar acest lucru o bucură foarte mult. Artista se pregătește de un concert pentru copii la Sala Palatului, iar acolo îi va avea ca invitați pe Cleopatra Stratan, Edward Sanda și Ana Beregoi. Alina Sorescu iubește foarte mult copiii și adoră să se implice în proiecte ce au legătura cu ei.

Citește și: Cine e bărbatul pe care Alina Sorescu se bazează la greu, în plin divorț de Alexandru Ciucu:„Mă ajută și mă…'

Citește și: Aflată în plin divorț, Alina Sorescu își ia fetițele cu ea la concerte:”Le place să vină cu mami”

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, declarații de la Judecătorie:”M-am săturat de telenovele”

Citește și: Mario Fresh, despre prima întâlnire cu părinții Alexiei, Andreea Esca și Alexandre Eram:”Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl”

Câte joburi are, de fapt, Alina Sorescu. S-a refugiat în muncă, în timpul divorțului

Alina Sorescu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Vedeta trece printr-o perioadă dificilă. Alina Sorescu se află în plin proces de divorț cu Alex Ciucu, creatorul de modă regal. Cu toate astea, vedeta s-a axat pe cariera sa, care o ajută să se detașeze de problemele personale. Alina este foarte ocupată cu spectacolul pe care îl va susține la Sala Palatului. Pe lângă concerte, cântăreața mai are și alte joburi care-i aduc venituri considerabile. Alina Sorescu este vocea unui canal de animații pentru copii și gazda unui podcast de estetică medical.

„E o perioada foarte plină pentru mine din punct vedere profesional, mai ales că de câțiva ani încoace m-am dezvoltat pe mai multe planuri. Am școala mea de muzică pentru copii ‘Picii lu Soreasca. Am avut multe concerte chiar acum recent, în luna iunie, și îl pregătesc și pe cel de pe 24 septembrie de la Sala Palatului.Tocmai am încheiat încă un sezon de emisiuni ‘Vorbeste corect la TVR, unde i-am învățat pe telespectatorii mari și mici să se exprime corect.

Sunt vocea unui canal de YouTube de animații pentru copii și tot acolo sunt și gazda unui podcast de estetică medicală. Am comunități mari pe Facebook și Instagram. Am numeroase campanii de promovare de produse și servicii în care cred și pe care le recomand urmăritorilor mei.Iar ca artist, câștig și din drepturi de autor', a declarat Alina Sorescu despre joburile pe care le are, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Alina Sorescu a câștigat prima victorie în instanță

Alina Sorescu și Alex Ciucu se luptă pentru custodia celor două fetițe pe care le au împreună. Recent, artista a obținut prima victorie în procesul de divorț pe care i l-a intentat creatorul de modă. Instanța i-a respins ordonanța președințială designerului.

Acesta solicitase ca fiicele sale să aibă domiciliul la el, în Pipera. Alex Ciucu a făcut recurs și s-a întors în țară, deși face masterul la Paris.

Alina Sorescu divorțează de Alex Ciucu după 12 ani de căsnicie

Alina Sorescu și Alex Ciucu s-au cunoscut în 2008 și au stat împreună 12 ani. Cei doi au două fetițe, pe Raisa și Carolina. Relația lor părea a fi foarte puternică, fiind considerat unul dintre cele mai puternice cupluri din showbiz-ul românesc. Zvonurile privind divorțul lor au apărut cu ceva timp înainte ca Alina să confirme oficial despărțirea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton